Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás, možná problém nad kterým se zasmějete, ale mě působí komplikace a posměšky celá léta. Je mi 26 let. Na hlavě mi toho moc neroste (horní polovina hlavy), zato po těle mám chlupů dost ... tmavých a cca palec dlouhých. Je to hodně vidět a hlavně v létě se s tím necítím moc dobře. Na vlasy jsem zkusil pár věcí, nevím jestli pomohli nebo zpomalili padání.
Co s těma chlupama prosím? Na plovárně a občas u nás u rybníka na mě koukají jak na opici.
Děkuji
Těžko říct, chtělo by to fotku. Ale vážně. Zde byla před časem diskuze, kde je hodně názorů, čemu dávají dámy přednost. Možná, že Vám to pomůže zbavit se komplexů. Mám takový pocit, že si to namlouváte - myslím to s tou opicí. Mějte se rád takový, jaký jste a bude to v pořádku, věřte mi.
Dneska je hezký den, běžte k rybníku a vypněte hruď!
Nechápu, čím se trápíte Vykašlete se na trápení těla deplilacemi a zarůstáním chloupků po holení a najděte si děvče, které má rádo kožíšek. Lidi se smějí a nemají rádi něco, co je jiné a přitom se každý snaží odlišit aspoň oblečením
A to, že se někdo podívá, tož ať! Však jste to neukradl.
Hodně štěstí a dívku, pro kterou váš kožíšek bude rajcovní.
O depilacích neuvažuji a uvažovat už nebudu, jelikož to mám za sebou. Kdybych si začal depilovat, tak by se to dalo zepředu, ruce atp, ale těžko záda a zadek. To je ten humus, za kterej se stydím. Mít předek jakštakš a zbytek ko, tak bych navíc zklidil posměch z přetvářky.
Zkusil jsem ty chlupy měřit a mají 1.5 cm a jsou tmavé. Nejlepší by bylo , kdyby existovalo něco, že se tím potřu a ono to opadá, nebo to alespon přestane rust . Nebo zázračná bylinná koupel :D.
S tima dívkama to právě souvisí. Když ž jsem byl menší tak si z toho dělaly srandu, vlastně i kluci. A pocit z nelibosti mi zustal doted, takže si nevěřím. Ve svejch 25 letech jsem mel jen dvě holky
Dobrý den. Je možné že za vaše trápení může mužský hormon testosteron. Jeho nadbytek způsobuje nejen vydatné ochlupení ale bohužel i holou hlavinku. Zkuste navštívit dermatologa který tuto možnost zváží a navrhne vám nejlepší řešení, popř. vás nasměruje dál.
Chloupky můžete zkrátit elektrickým strojkem na vlasy nebo se jich zbavit depilací voskem. Tato metoda je ale poměrně bolestivá a zdlouhavá. Méně bolestivá metoda je nechat si chloupky odstranit laserem. Je sice dražší, za to ale téměř okamžitá a trvalá. Jako vše ostatní si ji můžete dopřát i na splátky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.