Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velké tmavé chlupy po těle - co s tím?

Od: helpikdis* odpovědí: 9 změna:

Zdravím Vás, možná problém nad kterým se zasmějete, ale mě působí komplikace a posměšky celá léta. Je mi 26 let. Na hlavě mi toho moc neroste (horní polovina hlavy), zato po těle mám chlupů dost ... tmavých a cca palec dlouhých. Je to hodně vidět a hlavně v létě se s tím necítím moc dobře. Na vlasy jsem zkusil pár věcí, nevím jestli pomohli nebo zpomalili padání.

Co s těma chlupama prosím? Na plovárně a občas u nás u rybníka na mě koukají jak na opici.

Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

5x

Těžko říct, chtělo by to fotku. ;) Ale vážně. Zde byla před časem diskuze, kde je hodně názorů, čemu dávají dámy přednost. Možná, že Vám to pomůže zbavit se komplexů. Mám takový pocit, že si to namlouváte - myslím to s tou opicí. Mějte se rád takový, jaký jste a bude to v pořádku, věřte mi. *placni*Dneska je hezký den, běžte k rybníku a vypněte hruď! *slunce*

poradte.cz/...

hodnocení

5x

Nechápu, čím se trápíte *hej* Vykašlete se na trápení těla deplilacemi a zarůstáním chloupků po holení a najděte si děvče, které má rádo kožíšek. Lidi se smějí a nemají rádi něco, co je jiné a přitom se každý snaží odlišit aspoň oblečením ;) A to, že se někdo podívá, tož ať! Však jste to neukradl. *slunce*Hodně štěstí a dívku, pro kterou váš kožíšek bude rajcovní.

helpikdis*

O depilacích neuvažuji a uvažovat už nebudu, jelikož to mám za sebou. Kdybych si začal depilovat, tak by se to dalo zepředu, ruce atp, ale těžko záda a zadek. To je ten humus, za kterej se stydím. Mít předek jakštakš a zbytek ko, tak bych navíc zklidil posměch z přetvářky.

Zkusil jsem ty chlupy měřit a mají 1.5 cm a jsou tmavé. Nejlepší by bylo , kdyby existovalo něco, že se tím potřu a ono to opadá, nebo to alespon přestane rust *ee*. Nebo zázračná bylinná koupel :D.

S tima dívkama to právě souvisí. Když ž jsem byl menší tak si z toho dělaly srandu, vlastně i kluci. A pocit z nelibosti mi zustal doted, takže si nevěřím. Ve svejch 25 letech jsem mel jen dvě holky *plac*

gerrik*
hodnocení

3x

Zkuste z toho udělat přednost, některé ženský jsou spíše na chlupatý než na holátka. Vím o čem mluvím :) S těma depilacema to bude ještě horší.

helpikdis*

Jak z toho mám prosím udělat přednost? Nebudu přeci chodit po koupáku v natáčkách na krudi a zádech ..

bberi*
hodnocení

0x

epilace, depilace

hrosik*
hodnocení

0x

Pokud Vás to tak tíží a působí problémy, tak by bylo nejvhodnější odstranění laserem.

martini*
hodnocení

0x

Dojděte za dermatologem, poradí vám a řekne i ceny, na velkých plochách může být odstranění dost drahé. A co to odbarvit na blond?:)

lelinka
hodnocení

0x

Dobrý den. Je možné že za vaše trápení může mužský hormon testosteron. Jeho nadbytek způsobuje nejen vydatné ochlupení ale bohužel i holou hlavinku. Zkuste navštívit dermatologa který tuto možnost zváží a navrhne vám nejlepší řešení, popř. vás nasměruje dál.

Chloupky můžete zkrátit elektrickým strojkem na vlasy nebo se jich zbavit depilací voskem. Tato metoda je ale poměrně bolestivá a zdlouhavá. Méně bolestivá metoda je nechat si chloupky odstranit laserem. Je sice dražší, za to ale téměř okamžitá a trvalá. Jako vše ostatní si ji můžete dopřát i na splátky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]