Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předčasná ejakulace

Od: panneznamy odpovědí: 9 změna:
Dobry vecer, za prve bych chtel, aby nekdo toto tema nebral vtipem ani si z toho nedelal srandu a nekomentoval spatnymi nebo vtipnymi komentari.
Chtel jsem se zeptat, uz 14 let trpim cukrovkou a z toho 6 let neuropatii, ted mam pritelkyni rok a ctvrt, spime spolu skoro kazdy den a pokazde dosahuji orgasmu za malou chvili. Trapi me to, i mou pritelkyni, mam obcas i strach, ze si najde jimeho nebo tak, jednou to byla i soucast hadky... Neexistuji nejaky prasky nebo neco co mi pomuze abych nedosahl orgasmu tak rychle? Navsteva u doktora nepripada v uvahu. Dekuji Roman.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Nevím, proč by se Vám měl někdo posmívat. Nejste jediný, kdo má takový problém a není proto důvod se stydět zajít se zdravotním problémem k lékaři. Od toho lékař je a takových jako Vy už viděl..
Zkoušel jste před stykem nejdříve masturbovat? A po té Vaší předčasné ejakulaci, přece se neodvalíte a není po všem. Můžete si dát pauzu na mazlení a zkusit druhé kolo.
Pokud bude problém přetrvávat, nebojte se lékaře navštívit.

ver*
hodnocení

1x
Zajimalo by me, proc navsteva doktora nepada v uvahu kdyz to je to nejzakladnejsi, co byste mel udelat. Ale treba vam to dojde,az se s vami pritelkyne rozejde.
Nicmene muzete zkusit znecitlivujici gely, nasadit si dva kondomy, prerusovanou souloz - po chvilce prestat a uklidnit se. Nicmene ten doktor je jistota. A ty prasky, po kterych se shanite, by vam stejne musel napsat on.
doplněno 03.05.15 01:13: Jeste me napadla antidepresiva, po nekterych se vam ani nepostavi, natoz abyste dosahl orgasmu...

vendik
hodnocení

0x
cau,zaplat pan buch ze nemam ty nemoci jako ty,ale s tim jsem mel problem i ja.
Pomohlo mi cviceni panvoveho dna,tzv.Kegelovy cviky a casty sex,i 6x denne(to uz jsem pak musel ledovat salam)
mrkni na to na googlu,dozvis se vic mne to fakt pomohlo

daniel*
hodnocení

0x

je to takový "trapný" problém na probíraní tomu věřím ovšem možná by stálo za to se o tom pobavit s lékařem. Existují kondomy které mají učinnou látku která orgasmus oddaluje, takže určitě něco takového bude.

nho
hodnocení

0x

Pokud se necítíte i po psychické stránce dobře, resp. trpíte nějakými depresemi atd., jděte k psychiatrovi a nechte si předepsat některý z léků z kategorie tzv. zpětného vychytávání serotoninu (SSRI). Jde např. o lék Seropram, Cipralex a mnohé další. Vedlejším účinkem tohoto léku je podstatně nížená schopnost dosažení orgasmu. Ztopoření není problém, nicméně ten orgasmus přicháchází až velmi pozdě. Tento vedljší účinek nastavá cca 2 týdny po zahájení léčby.

ver*
No zrovna cipralex me zbavil chuti na sex uplne, tak ten bych uplne nedoporucovala...

hodnocení

0x
Hodte predehru i s orgasmem a druhe kolo vydrzite jiz vice :)

petr02
hodnocení

0x

To je tak, když příroda nepočítá s tím, že by měla být uspokojena i žena. V podstatě jste naprosto zdravý (co se ejakulace týče, cukrovka určitě v pořádku není), ale z hlediska naší kultury ne.
Správně zde radil někdo hned v prvním příspěvku. Chce to posilovat ony svaly a naučit se přerušovat. Poté je to souhra těchto dvou věcí. Já se to perfektně naučil už v dětském věku, kdy jsem se nespokojil s rychlým orgasmem, hodinová masturbace u mě nebyla ničím vyjímečným a právě díky tomu nemám problém s předčasnou ejakulací ani teď. Ale nevím jak dlouze se to budete učit teď, ono to chce docela trpělivost, ten dětskej věk je na to ideální. Taky nezapomeňte na hlavu, psychika má prsty ve všem. Hlavou jde orgasmus urychlit, ale i oddálit.
Jedna z možných variant je i obřízka s odstraněním uzdičky. Po obřízce se asi 10% obřezaných sníží vysoká citlivost a vydrží déle. Cca 1% obřezaných má ale problém s erekcí a sotva dosáhnou orgasmu, to je zase už extrém, který není moc běžný, ale taky se to stává. Vzhledem k těmto procentům moc obřízku nedoporučuji, v dospělosti je to navíc poměrně nepříjemný zákrok, nemluvě o následné rekonvalescenci. Bral bych to až jako poslední možnost, když už byste byl fakt zoufalej.
Na nějaký dva kondomy a prášky bych se vykašlal, poté z toho zase nebudete nic mít vy, to není řešení. To už si raději najděte ženskou, které na sexu tolik nezáleží, případně má problém dosáhnout orgasmu a dosahuje ho jen třeba drážděním rukou nebo orálem, takových je hromada. Samozřejmě život ale není jen o sexu, proto se nerozhodujte jen na základě sexu (doufám, že to nedělá ani ta přítelkyně).

hodnocení

0x

Jsou opravdu někdy problémy, které může odstranit jen lékař. Vy ale přesto píšete:

NÁVŠTĚVA U DOKTORA NEPŘIPADÁ V ÚVAHU.

A já se ptám - proč? Tady nejsme samí lékaři. Poradí Vám tady třeba zámečník, řidič, pekař nebo učitel, podnikatel, student, mamka na MD. A další. I když to s Vámi myslí dobře, jejich /naše/ rada nemá přesto takovou váhu, jako rada od dborného lékaře.

Proto bych překonala stud, nebo co tomu u Vás brání a k odborníkovi si zašla. Myslíte, že on o podobných problémech nikdy neslyšel? Že je s nikým neřešil? Že jste sám jediný s podobným problémem? Divil byste se, kolik lidí má intimní problémy.

Opravdu, jestli to chcete řešit, navštivte odborného lékaře. Tady Vás sice politujeme, ale to je tak všechno. Nikdo z nás 100%ně správně Vám neporadí. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma ejakulace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]