Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holka z metra

Od: mireg* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat a poradit

Jezdím metrem a nepravidelně ( někdy 4 x týdně někdy 2 x týdně) tam vídávám jednu pěknou slečnu.

Je ji 17 mně 19 už delší dobu rozmýšlím, že se s ní dám do řeči, jenže minule jsme byli asi 2 m od sebe a ona vypadala, že mě ani nepostřehla, přitom o mě vědět musela. Já jsem se na ní občas díval, ale ona se dívala jenom bud z okna a nebo měla hlavu skloněnou dolů:( kdyby se na mě podívala a třeba se usmála asi bych jí něco řekl, ale takhle? Nevím co dělat, jestli to zkusit znovu a čekat, že mi třeba ukáže, že můžu nebo jestli je stydlivá. Vystupujeme na stejné zastávce a chodí na uměleckou školu a dokonce jsem její profil našel na fb, protože tá škola je docela malá a navíc mám kamaráda, který tam také chodí, takže jsem našel její fb přes přátele přátel apod. :) Je nezadaná. Myslíte, že pokud metro selže, že bych si ji měl přidat a napsat ji na fb? nebo co dělat? :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Je ti 19 nebo 14?
Pokud o ni máš zájem, tak ji buď oslov, nebo ji napiš na FB. Hlavně v životě dělej to, co cheš a nenech si radit. Pokud se příště budeš rozmýšlet jestli to zkusit nebo ne, nakonec toho můžeš litovat že jsi to nezkusil.

hodnocení

0x

Řekl bych, že máte možností docela dost... FB, osobní setkání, vzkaz po kamarádovi...

Můžete si prostě dodat odvahy a přijít k ní se slovy: Slečno, občas vás tu vídám a myslím, že dnes vám to neobyčejně sluší. Nezlobte se, že to tak přímo řeknu, ale mohl bych vás pozvat na čaj?

petr02
hodnocení

0x

No asi v metru životního partnera nehledá, proto si tě nevšímá. Zkusit to můžeš, buď bude trapas nebo úspěch, obojí se dá přežít.

hodnocení

0x

Nejsem příznivcem žádných FB. Bez nich za chvíli nebudeme nic. Za nás nic takového nebylo, tudíž jsme nemohli spoléhat, že to za nás nějaký FB vyřeší. A seznámili jsme se všichni, nebo teda aspoň ti, co chtěli.

Proč dívku v metru neoslovíš? Jezdíte spolu už déle, znáte se od vidění. Zeptat se, jaký obor na té UŠ dělá, zda kreslí, zpívá, hraje na nástroj, tančí...Když se s ní začneš bavit o tom, co ji zajímá, jistě se rozhovoří.

Nebo ji zkusit doprovodit k té škole, pokud máš čas a nejedeš také za povinnostmi. Určitě se téma k hovoru najde.

Jen mě pobavilo, že dívka se za jízdy kouká v metru z okna. Co, chudák, v té tmě může vidět? :-DSpíš si myslím, že o Tobě ví, ostýchá se, tak se dívá úmyslně jinam.

Oslov ji, je máj, lásky čas...Za slušné oslovení ještě nikdo pár facek nedostal. Jaga.

A když se Ti líbí, proč ji raději nanazveš DÍVKA? Zní to líp. Holky stávají u E55.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]