Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na migrénu

Od: lilil odpovědí: 11 změna:

jaký volně prodejný lék vám nejvíce zabere na migrénu?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

helos
hodnocení

0x

Bezpečně pomáhá sex, ten ale v lékárně nekoupíte.

sebod*

helos. Nevím teda jestli člověk, který má záchvat migreny, má chuť na sex.

Migrena je tady občas probírána. Dejte do vyhledavače. Jednoznačná rada není. Někomu zabere Acylpirin, někomu Kinedril, někomu Valetol...někomu nic z toho

pohanka*
hodnocení

0x

Po letech a neúspěšných pokusech jsem zjistila, že na moji migrenu nejlépe a nejrychleji zaberou Spasmopanové čípky, když ne jeden tak po chvíli i druhý. Jsou volně prodejné. I když mě po přechodu migrena již tak často nebere, stejně je v lednici mám stále připravené. Vše ostatní jsem vyzvracela, tudíž to musím vzít z druhého konce *sok* !

hodnocení

0x

Při nástupu migrény pomáhá asi polovině postižených kofein - káva, cola, Acylcoffin.

U části naopak migrénu vyvolá.

veva
hodnocení

0x
memu synovi 100% pomohlo ALVEO , lze koupit pres net, nejlepe 3 flasky , trpel migrenami od 3 let nyni 15 roku ma klid

junkers*
hodnocení

0x

2 x Valetol + acylkofin. A ještě si udělat kafe a vzít si acylpirin a zapít to coca colou. Slabším kusům se ale po tom dělá špatně od žaludku.

sebod*

jejky, jejky...já si dát kafe, tak v tu chvíli *blee*. Každý to máme jinak.

kaji
hodnocení

0x

Vyzkoušejte kapky EPISTOP (15 kapek 15-20 minut před snídaní) a Kopretinu řimbabu (20 kapek 20 minut před večeří)

hodnocení

0x

Mi pomáhalo 35 kapek Algifenu, ihned, když jsem poznala, že se jedná o migrenu, nikoliv o bolest hlavy. Pak zatáhnout žaluzie, ulehnout se studeným hadrem na čele a očích. U postele 2.hadr se chladil na talíři.

rimbaba
hodnocení

0x

Mě pomáhá velký panák whisky, nebo kapky řimbama.

Chce to, ale raději vyšetření, migréna se nemá podcenit. Na vyšetření jsem byla a dostala léky po kterých nemůžu ani řídit...a když jsem je užila, tak mě hlava nebolela, ale jen jsem seděla a do blba hleděla. Takže jsem je vyhodila.

zwiki*
hodnocení

0x

Na migrénu mě zabere jedině AULIN.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]