helos. Nevím teda jestli člověk, který má záchvat migreny, má chuť na sex.
Migrena je tady občas probírána. Dejte do vyhledavače. Jednoznačná rada není. Někomu zabere Acylpirin, někomu Kinedril, někomu Valetol...někomu nic z toho
Po letech a neúspěšných pokusech jsem zjistila, že na moji migrenu nejlépe a nejrychleji zaberou Spasmopanové čípky, když ne jeden tak po chvíli i druhý. Jsou volně prodejné. I když mě po přechodu migrena již tak často nebere, stejně je v lednici mám stále připravené. Vše ostatní jsem vyzvracela, tudíž to musím vzít z druhého konce !
Mi pomáhalo 35 kapek Algifenu, ihned, když jsem poznala, že se jedná o migrenu, nikoliv o bolest hlavy. Pak zatáhnout žaluzie, ulehnout se studeným hadrem na čele a očích. U postele 2.hadr se chladil na talíři.
Chce to, ale raději vyšetření, migréna se nemá podcenit. Na vyšetření jsem byla a dostala léky po kterých nemůžu ani řídit...a když jsem je užila, tak mě hlava nebolela, ale jen jsem seděla a do blba hleděla. Takže jsem je vyhodila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.