Nejste přihlášen/a.
Prosím víte někdo,kolik se platí SMS z Turecka na O2? Myslím nejen z Turecka sem,ale i já do Turecka.Nějak se mi to nepodařilo vygooglovat.Poletí tam "mladí" a vnučka mi říkala,že okolo 60 Kč,což se mi nezdá,to snad hovory a ne SMS.Díky.
Tarif
Volání bez hranic
Jednotná cena za minutu volání
Spojovací poplatek 50 Kč
Odchozí hovory 3,90 Kč / min.
Příchozí hovory 3,90 Kč / min.
SMS 3,90 Kč
MMS 9,60 Kč
viz: www.o2.cz/osobni/roaming/
takže hovorné jako takové drahé není, ale spojovací poplatek 50,-kč je masakr... poslal bych je do háje
Možná jsem se špatně vyjádřila,šlo mi o cenu SMS z Turecka od "mladých" mně sem,protože jsme zvyklí si z dovolených hlásit,že jsme doletěli nebo dojeli,voláme si jen pokud je někde nějaký problém.Takže cenu z Turecka od nich mně a pokud bych já posílala jim,kolik by platili za mně,že já si tady platím normálně vím.Nepochopila jsem,jestli ten spojovací poplatek se platí na hovory nebo právě i na SMS.Koukla jsem se na www.o2.cz/osobní/roaming jak byla rada předcházející.Tak poplatek 50 Kč za spojení jsem pochopila,ale ne to,jestli strhnou tento poplatek i za SMS z Turecka nebo jestli jim tam strhnou poplatek i za moje případné SMS.Tak mám dojem,že jsem se do toho nějak zamotala,ale snad kdo přečte to pochopí.Díky za předešlé odpovědi.
Za sms se spojovací poplatek neplatí, takže odchozí sms z turecka do čr stojí 3,9.
Z čr do turecka dle vašeho tarifu, oni nedoplácí nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.