Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč to mamce vadí?

Od: kratkejmeno odpovědí: 5 změna:

Mám jen jednu kamarádku, známe se od mých 14 a začli sme asi v mých 15 víc kamarádit, je to super holka vydržela se nmou fakt hodně, s ostatníma holkama jsem nebya schopná se skamarádit protože mi prostě přijdou jako namyšlený urážlivý kravky.. takže jsem se bavila víc se slušnýma klukama, jenže mamce to furt vadilo a má s tím furt problémy, kdysi jsem se bavila s jedním co bdlel ve vedlejší vesnici a když jsme někam šli tak jsme se potkali v půlce cesty a šli jsme se projít do přírody, jenže mamka začala řvat, že je to debil (je to jedničkář, nekouří ani nepije) že má hrozný příjmení (má takový obyčejný) a že je o rok mladší..tak mi to s ním nevydrželo :(( pak jsem se začala bavit s jedním klukem, je to takovej nerd, studuje informatiku a určitě jde na animefest a taky je to jedničkář a nekouří a nepije, jenže mamka na něho taky začala cosi nadávat :( ted jsem se seznámila s klukem, chodí na vš, nekouří nepije chodí do práce má řidičák, prostě je dokonalej :) jenže když jdu za ním tak si musím navymejšlet, že jdu za kámoškou nebo za tím nerdem aby na něho taky nezačala nadávat, protože ona si najde vždycky na každým to špatný :( vím že lhat se nemá ale mimo to nedělám nic špatnýho (nebo jo?) je blbý že musím lhat abych se s ním mohla vidět. kdybych se scházela s nějakýma fetákama nebo s někým kdo kouří a tak, tak bych pochopila že jí to vadí, ale jí vadí slušní lidi, nevíte co s tím mám dělat? ještě u nich bydlím protože dělám vš dením studiem a dálkově ta škola moc nepujde protože by mi chyběla praxe, ale plánuju od nich odejít.. a přijde vám to její chování normální?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tak nadávat někomu za příjmení, to mi přijde poněkud zvrácené.
Sice se říká, koho chleba jíš, toho píseň zpívej, ale vše má své hranice.
Já byla vždycky paličák a prosadila si svou. Bylo by mi jedno, jak pomlouvají mého kamaráda. Důležité by bylo jen to co si o něm myslím já.
Nemusíš se doma svěřovat s kým jdeš ven. Prostě s kamarády. Není nutné jmenovat každého člena party.

junkers*
hodnocení

0x

Většina českých žen a dívek je v současné době posedlá démony. Takže nenávidí tzv. čisté duše, jako jsou například ti inteligentní chlapci, s kterými by jsi ráda chodila. Nezbývá, než se "mamce" vzepřít, a obklopit se lidmi, se kterými se cítíš dobře.

kratkejmeno
hodnocení

to vidím všude kolem sebe že se ženský často chovají jak prasata, za volantem mezi ostatníma a tak, už jsem ím byla taky posedlá ale pak mi došlo že když se budu chovat jak p*** tak můžu přijí o těch pár idí co mám

olinlito
hodnocení

0x

Buď přetrp u vašich do doby vlastního bytu a práce a říkej, že jdeš ven s kamarády nebo se nastěhuj, pokud je to možné k prarodičům (děda/babička)- ségra nebo brácha, co bydlí sami a maj možnost někoho přibrat na přespání a učení a taky si poslechni prarodiče, jaká byla tvoje máma ve tvých letech (dříve samo sebou byla jiná doba, ale dospívající smýšlejí pořád stejně*smich*-poznávání světa). Naši mě pouze upozorňovali na možnost "sklouznutí se špatnou partou". Kdo chce udělat průser, ten ho udělá. Kdo nechce se od špatných lidí odvrátí...Záleží opravdu na každém. Nebo je tu možnost bydlet na koleji/ubytovně , ale to je o penězích.

kratkejmeno
hodnocení

mamka mi říkala jaká byla, utíkala v noci z domu oknem a občas si prý zapálila :D ale říkala mi to když mi bylo asi tak 13 pak s tím přestala :) u mě kdysi našla krabičku cigaret a byla mela a vůbec ju nezajímalo že to prodávám za 10kč jednu debilním závislákům a prostě mi přijde že ona všechno nějak blbě chápe :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]