Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vliv mužské obřízky na ženu

Od: petr11* odpovědí: 8 změna:

Vede se spousta debat ohledně vlivu obřízky na muže, ale je už méně debat o vlivu mužské obřízky na ženu. Samozřejmě většina žen považuje za plus lepší hygienu, žádnej zápach, žádné nečistoty, žádná hrozba mykóz atd., ale spíše by mě zajímal vliv obřízky při souloži. Existují nějaké vědecké studie, které říkají, že ženy s obřezanými muži maj menší schopnost dosáhnout orgasmu, maj menší přirozenou lubrikaci, proto se musí lubrikovat uměle, některé ženy to s obřezanými může i bolet atd. Naproti tomu zase studie říkaj, že obřezaní muži maj až dvakrát více sexuálních partnerek a obecně spousta žen preferuje obřezané, spoustě je to jedno a je méně těch, co neberou jiné než intaktní.

Pokud je zde nějaká žena, co k tomu má co říci, tak ať se prosím podělí o své zkušenosti. Jde mi vyloženě o praktickou zkušenost, ne o názor na obřízku.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Obecně se říkává (jedna bába povídala), že obřízka zapříčiní větší odhalení žaludu během běžného života, takže ten je pak méně citlivý. Sexuální výkonnost pak díky tomu může být delší...

Zájmu mít hodinovou soulož nerozumím - to už je spíše maraton...

zahlédnul jsem odkaz na studii, jde bylo že v případě obřízky dochází v xyz% (cca 75(?)) ke zvětšení žaludu. Ale už tam nebylo jestli je o 1mm nebo o kolik. :-D

hodnocení

1x

Tak ty vedecke studie by jsem chtel videt :). Vliv obrizky na zvlhceni zeny? Na to ma spis vliv jeji hlava a popripadne naladeni predehrou. A take nechapu, jaky vliv by to melo na orgasmus. Prumer ani delka se nezmeni, technika take ne. cele mi to rpijde jako nesmysl

doplněno 29.04.15 12:53:

Dekuji, ve studii pisi ze to muze mit efekt. Diskuzi nekomentuji, jsou tam nazory pro i proti. I s predkozkou do toho muzete busit jak hluchy do vrat. rekl by jsem ze je to spis o pristupu k milovani / sexu. Ale svuj nazor a zkusenost nikomu nenutim :)

petr11*
hodnocení

sciencenordic.com/...
Dole máte i spoustu komentářů od lidí.

hodnocení

0x

Pamatuju si, že v jedné "hospodské" diskusi padl názor, že mužská obřízka má pozitivní vliv na kvalitu sexuálního styku, a jedna z přítomných naznačila, že s tím souhlasí. Z toho, jak ji znám, tak považuju za pravděpodobné, že věděla, o čem je řeč :)

Z čistě fyzikálního pohledu na věc je pravda, že při obřízce dochází při styku k většímu tření o stěnu pochvy.
U neobřezaného se žalud schovává při zpětném pohybu do předkožky a toho přímého tření je tam méně. :)

Je to právě opačně. Obřezaný penis má vlivem dlouhodobě obnaženého žaludu menší citlivost a vydrží se déle třít o vrásčitý povrch pochvy, aniž by došlo k orgazmu a ejakulaci. Tím se dosáhne souznění s orgazmem ženy, která k němu potřebuje delší čas. Měl jsem obřezaného kamaráda a ten měl opravdu úspěchy u žen z tohoto důvodu.

ypsilon
hodnocení

0x

určitě se ti podělí nějaká žena o své zkušenosti...*smich*

jen je divné, že odpovídají jen chlapi...*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma obřízka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]