Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemocnice vs resusistace

Od: fantom* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den.
Jak je to se člověkem který má na hrudi hrudi nezahranovat musí to respektovat
děkuju

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

9x

Pokud je to ověřené notářem, tak mu hrany nechají otřepené.

Ládin *smich* *haha*
Opravdu,dotaz je interesantní...
alisa

taky bych řekla*smich*

hodnocení

1x

Ty bláho, tady jsou teda poslední dobou otázky! Na Nobelovu cenu. AŤ už tahle, nebo ta, jak se holčička chce s maminkou loučit v soukromí a přitom se bavit. Tak mi připadá, že si tady někdo šňupnul.

A to já jsem ještě po ránu taková kapku připitomělá navíc četla: Nemocnice a restituce! :-D

Jestliže si dáte na zadek třeba nápis NEKOPAT, pokud následně něco provedete, určitě ten nápis nikdo nebude respektovat a pořádně Vám nakope.

Nápisy jsou k ničemu. U hl. nádraží jsou všude cedule KOUŘENÍ ZAKÁZÁNO a pod nimi se schází právě nejvíc kuřáků. Ono co je psáno, nemusí být vždycky i dáno! ;) Jaga.

hodnocení

0x

Ne, nějaké nápisy na hrudi ani na zadku nemají pro nemocnici žádný význam. Ani pro nikoho jinýho.

hodnocení

0x
Leda byste na hrudníku měl napsáno ,,v náprsní kapse mám potvrzení DNR" a tam ho skutečně měl, potvrzené od notáře. Ovšem to platí v případě, že první pomoc vám bude poskytovat zdravotník. Laik nebude vědět o co jde a v dobré víře bude resuscitovat. V nemocnici mohou smrtelně nemocní pacienti podepsat souhlas DNR (do not resuscitate), ten je založen v dokumentaci a samozřejmě se přání respektuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]