Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Písničky na přání TV Šlágr - kdy hrají?

Od: sanyo* odpovědí: 2 změna:

Prosím, kdo ví, v které době se v televizi Šlágr hrají píšničky na přání - zejména se mi jedná o sobotu? Někde jsem se dočetl, že se hraje ve 12 hod., což si nejsem stoprocentně jist, a zdá se mi, že to opakovali snad i někdy k večeru, popř. v noci.., děkuji za přesnou informaci..

doplněno 30.04.15 06:43:

Děkuji, asi to tak skutečně bude..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, nedaří se mně najít program této TV na několik dní (jako je tomu i jiných TV).

Patrně tato TV vysílá stále podle jednoho "mustru"a velké změny v programu nejsou. Viz odkaz je dnešní program a tam najdete ten Váš pořad skutečně v poledne. Zdravím!

slagrtv.cz/...

hodnocení

2x

Já jsem ten program taky nenašel ale podle informace od mámy,která na to kouká je to každý den v poledne od 12.00.

doplněno 29.04.15 10:58:

Přesně je to ve 12.01.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]