Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Údaj v životopisu

Od: mnbl* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda je vhodné do životopisu uvést i 2 roky vysoké školy. Ten člověk kterému s tím pomáhám, VŠ nedodělal kvůli vážnějšímu úrazu. A již se na školu nevrátil. Nebo je lepší vůbec o VŠ nepsat? Děkuji M.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Osobně bych si to tam napsal!

mnbl*
hodnocení

Jedná se o neslyšící osobu, což je samo o sobě obdivuhodné, že se člověk s takovým postižením dokáže na VŠ dostat a udržet se tam.

sds
hodnocení

2x

Já bych to napsal.Lidí co má střední školu je dost.Ale lidí kteří se dostali i na vysokou a udělali příjimačky už moc není.Vše bych napsal i příčinu úraz.Na osobním pak uvidí,že nějaká větší inteligence snad je.I když se to zdaleka nedá říci o všech Vš,spíše naopak.Vš je o paměti,ne o inteligenci.

mnbl*
hodnocení

Moc všem děkuji, bohužel označení za dobrou odpověď jsem měl jen 3, tak jsem spravedlivě losoval. Ale stejný dík patří samozřejmně všem. Moc děkuji, jdu na to. M. :)

lidus*
hodnocení

0x

Je to naprosto zbytečné, nemá to žádnou hodnotu ale mohlo by mít v případě, že se na místo hlásí několik neslyšících různě chytrých. Jak to napsat jinak?,snad mi rozumíte.

mnbl*
hodnocení

aha díky. A jak to mám tedy napsat?

Napsal bych počet řádně ukončených semestrů, jejich zaměření a rok a důvod ukončení studia.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]