Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam je dát kam

Od: bomba* odpovědí: 5 změna:

Mám kamarádku, která má 4 letou dceru a chtěla by se rozloučit s její maminkou s dcerou a v soukromí. Bydlí v okolí Brna. Pomozte mi najít levné ubytování v soukromí a aby se holčička nenudila.

Děkuje bomba

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Já mám asi nějakou Dys, některým otázkám a i té vaši nerozumím, jaké rozloučení v soukromí, jaké ubytování a hlavně kde.

iz*
hodnocení

0x

Podle mýchzkušeností se nenudí děti, jimž se věnují dospělí – rodiče, prarodiče, ...

K soukromí a ubytování byste měla upřesnit, co a kde požadujete,

případně i o jaké rozloučení má jít. Proč to nejde doma (tam by sokromí nebylo)?

hodnocení

0x

Ani já to vůbec nechápu - kdo s kým a kde se chce loučit, holčička se nemá nudit, fakt to nemá hlavu ani patu.

Já to chápu tak: té kamarádce umřela maminka, holčičky to byla babička. Ta její dcera se s ní chce pietně rozloučit někde v soukromí. To znamená nedělat velký pohřeb, ale jen takové malé a tiché soukromé rozloučení.

Jen nechápu, proč k tomuto najímat byt. Pohřební služba zařídí vše potřebné podle instrukcí pozůstalé. A aby se holčička přitom nenudila? Tak tomu teda nerozumím už vůbec. Neznám nikoho, kdo by se při posledním rozloučení bavil. *ee*Jaga.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nebudu pátrat po celém smyslu Vaší otázky, ale já bych si zadal na vhodný inzertní server inzerát: "Hledám ubytování v privátu pro x osob od-do v Brně a okolí." Jakým způsobem zabavit tu holčičku, netuším, ale snad něco vymyslí ta její maminka.

Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]