Nejste přihlášen/a.
Mám kamarádku, která má 4 letou dceru a chtěla by se rozloučit s její maminkou s dcerou a v soukromí. Bydlí v okolí Brna. Pomozte mi najít levné ubytování v soukromí a aby se holčička nenudila.
Děkuje bomba
Ani já to vůbec nechápu - kdo s kým a kde se chce loučit, holčička se nemá nudit, fakt to nemá hlavu ani patu.
Já to chápu tak: té kamarádce umřela maminka, holčičky to byla babička. Ta její dcera se s ní chce pietně rozloučit někde v soukromí. To znamená nedělat velký pohřeb, ale jen takové malé a tiché soukromé rozloučení.
Jen nechápu, proč k tomuto najímat byt. Pohřební služba zařídí vše potřebné podle instrukcí pozůstalé. A aby se holčička přitom nenudila? Tak tomu teda nerozumím už vůbec. Neznám nikoho, kdo by se při posledním rozloučení bavil. Jaga.
Dobrý den, nebudu pátrat po celém smyslu Vaší otázky, ale já bych si zadal na vhodný inzertní server inzerát: "Hledám ubytování v privátu pro x osob od-do v Brně a okolí." Jakým způsobem zabavit tu holčičku, netuším, ale snad něco vymyslí ta její maminka.
Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.