Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už mě zase trápí streptokok. Měla jsem ho poprvé v roce 2011 a to jsem ho léčila od ledna do května i v nemocnici na injekcích jsem byla. Pak jsem ho měla na podzim 2012, o Vánocích 2014 a teď od začátku dubna.. Doktorka mi dala jen penicilin a to bylo vše, pak jsem šla na výtěr 3 dny po dobrání ATB (to samozřejmě vyšlo negat., protože to bylo příliš brzo), ale bolelo mě ještě furt trochu v krku, tak mi dala Ospen(ten taky nepomohl). Protože těď od pátka 24. mě zase škrábalo v krku. Mojer doktroka měla dovolenou, tak jsem šla k jiné a tam mi dělali rychlý test a vyšel pozitivně ,předepsala Klaritromycin Mylan + beru probiotika (ty i předtím), jenže dneska mě zase trošičku škrábě v krku a mám rýmu. Jo a přitom penicilinu jsem užívala lichořeřišnici a stejnak to nepomohlo.. Už mě to fakt štve. Nemáte s tím někdo zkušenosti a co vám na to pomohlo? Také mě občas bolí kolena, nebo paty + mám někdy takovej divnej pocit u srdce..
Streptokok je běh na dlouhou trať. Aktuálně jsem řešil imunitní podporu - je možné dle doktora i při antibioticích. Myslím, že mi to pomohlo.
Jinak do cca 20ti let jsem byl na ATB 4x do roka. V práci už jsem to jen přecházel... V rodině všichni řešili tento problém odebráním mandlí - jednomu to pomohlo, další 3 měli jen jiný typ problémů- šlo to rovnou na průdušky.
Doporučím praktického lékaře s žádostí na ASLO, a pak zřejmě prášky na imunytu. Berou se cca 3 měsíce a působí prý na 2-3 roky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.