Nejste přihlášen/a.
ahoj lidi poradi mi nekdo jak poznam zavislost na sexu?mozna jsem zavisli,pritelkyne mi zatim nic nerika,ale potrebuju sex kazdy den.cekam jen kdy si zacne stezovat ze je to na ni moc.
Nevím kolik je ti let, ale v mládí je to vcelku normální. Upraví se to samo věkem. Vrchol sexuální aktivity je kolem 20-25 roku života muže, ale to je samozřejmě individuální. Pokud si partnerka nestěžuje, tak to asi snáší dobře, jinak by se určitě ozvala. Nebylo by od věci si o takových věcech popovídat otevřeně, protože je to pro vztah důležitá věc. Rozdílná partnerská sexuální apetence bývá ve vztazích doslova pohroma. Ale to je otázka tolerance a všeho co do vztahu patří. Někdy je aktivnější žena jak muž a je vymalováno. Promluv si otevřeně s partnerkou a jinak to moc neřeš.
ano me je 25 let s pritelkyni jsme skoro 2 roky,ona si nestezuje,ale vim ze si to neuziva a to me taky trochu stve.uziva si to to taky,ale ona nema prave takovou potrebu nebo spis chut na sex.myslim ze to je dost velky problem jednou jsem zkousel nerict o sex asi 4 dny a ona nic takze jsem prisel na to ze pokud nezacnu ja sexu bych se dockal tak za 2 tydny nebo sned i dyl.jinak jsme v pohode,jen v tom sexu to trochu nesedi.jeste jedna vec myslim si spravne ze sex je zaklad dlouhodobeho vztahu?
Pání kolegové se výstižně vyjádřili k závislosti. Určitě záleží na tom, jak dlouho jste spolu a samozřejmě i na věku obou. A pokud se přítelkyně nevymlouvá na bolení hlavy :D a nebo jiné povinnosti, které musí neodkladně vyřídit, tak je to mezi Vámi v pořádku. Nakonec určitě musíte posoudit, jestli to bere jako jenom povinnost Vám vyhovět a nebo si to také užívá. Tak si to užívejte také! Níže uvedený příklad paní doktorky už závislostí na sexu možná bude. A nebo ne?
Ne každý sexuálně náruživý člověk musí být na sexu závislý. "Měla jsem klienta, který po manželce styk vyžadoval až desetkrát denně," pokračovala v příkladech Frouzová. V jeho případě však šlo spíše o citovou kompenzaci - ve vztahu byla naprosto dominantní manželka a pouze v sexu cítil převahu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.