Nejste přihlášen/a.
No mě se to stalo předminulý týden, a to jsem ten palec ani nijak neporanil. Prostě sám od sebe začal bolet a zanítil se. Když to ani po třech dnech nechtělo přestat, tak jsem zašel k doktorovi a ten mi na to předepsal Framykoin mast. Pomohla, za dva dny v pohodě. Ale je jen na předpis...
Tak sem nakonec byl na chirurgii. Táta říkal, že bych tam měl zajet. Vyčistili mi to tam a pinzetou roztahli.. Řval sem tam bolestí (nebrečel, ale "auu"..)
Za dva dny jdu na převaz, dali mi višněvského roztok, snad to pomůže. Mám ledovat, nohu v klidu a ještě se uleju ze školy :D (samozřejmě trošku odlehčení, na všem hledám něco pozitivního )
Děkuji mnohokrát za vaše rady, ohodnotil jsem co se dalo
Hezký večer, Michal
Tak sem byl na chirurgii a zarůstá mi to :/
Doktorka na mne viděla jak se mi nechce aby mi to řezala takže navrhla alternativní postup... Udělat si odvar z hřebíčku dát do lednice a ve studeném odvaru si to mám koupat. Po koupeli mám vzít pilník, pinzetu nebo něco a zkusit si ten nehet nadzvihnout. Na internetu sem se dočetl že si to můžu podložit gázou aby to přerostlo...
Nechtějte vědět jak se bojím :/ Držte mi palce... jestli mi to budou řezat..
mastička nestojí za nic.Každý večer to desinfikovat jodisolem,kysličníkem.Mastička špatně desinfikuje.Akorát to zamastí
Mast HEMA GEL z lékárny. Je sice drahší, cca 150,- za 5 gr. tubičku nebo cca 500,- za 30 gr. ale nám v rodině vždy pomohla na všechny hnisjící rány.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.