Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mu to říct - mám šanci?

Od: siminka123456 odpovědí: 3 změna:

ahoj...zamilovala sem se do miho kamarada proste cejtim ze on by mel bejt ten pravej nebo jak to rict...a nevim jestli u nej nekdy budu mit sanci jestli je to mozne kdyz sme s polu je takovej stasnej tak nenapadne se o sebe opirame atd...obimame se ...a nekdy naznacuje ze se mu libim bo neco takoveho uz se zname rok a porad nic,...mezi tim sem mela jiny kluky kdyz sem nakeho mela byl na me protivny...myslim jako kdyby neco citil alenumi mi to vyjadrit jako kdyby se stydel tak jestli mam u nej nakou sanci vubec newiiim...?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Když se budete oba stydět a letmo se dotýkat a opírat, tak vám to takhle může vydržet až do důchodu.Jeden musí udělat ten rozhodující krok a vypadá to že to musíš být zrovna TY. Jdi do toho, nemáš co ztratit, můžeš jedině získat.

nikkki7*
hodnocení

0x

Řeknu ti to asi takhle, řekla bych že je uplně zřejmý že se mu líbíš, jen se asi bojí že ty to tak necítíš a upřímně jestli si se do něj zamilovala neváhej a řekni mu to, uvědom si že v životě třeba nepříjde už takovej kluk jako je on a ty si potom promeškala svojí šanci a lepší bude když si řeknete narovinu jak to je než když budete chodit okolo sebe a hrát si na kamarády. ted použiju jedné fráze co mi řekl jeden můj hodně dobrej kamarád ,, Nelituj toho co si udělala, ale toho co si neudělala!" myslím že to uplně vystihuje vše. Za pokus nic nedáš a když to nevýjde aspon budeš vědět na čem seš. Kdyžtak odpust to tykání. Hodně štěstí snad to výjde

hanszimmer*
hodnocení

0x

Udělej první krok nemužeš nic stratit spíš získáš. Nevym kolik ti je let ale takto vypadá že je ti 14/15 let a pokud budeš mít stejně starýho nebo o rok staršího kluka nezapomínej na to že holky dospívají rychleji v těch to věcech pokud ho opravdu chceš tak převezmi celou inicativu na sebe a di do toho ale bacha at ho nevilekáš až jse otrká tak sama nebudeš vědět jak ho přibrzdit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]