Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyzvednutí dělaných mastiček

Od: sharon odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

prosím pěkně, poraďte mi. V úterý jsem byla v nemocnici u lékaře. Ten mi napsal 2 mastičky, které se musí v lékárně ,,udělat". Byla jsem tedy v lékárně přímo v areálu té nemocnice. Nabídli mi, že to bude k vyzvednutí již ten den odpoledne. Řekla jsem, že to stačí následující den, tedy ve středu. Já se tam však nedostala, jelikož bydlím v jiném městě. Je možné, že mi tam ty mastičky nechají na vyzvednutí do příštího týdne alespoň do pondělí? Existuje pro to nějaký časový limit, nebo je to na rozhodnutí lékárny, jak dlouho to nechají na vyzvednutí? Nemám ani komu to dát, aby mi to tam vyzvedl, tak mám strah, zda už není pozdě. Já je sice doma ještě mám, psal mi je do zásoby, abych vystačila do příští kontroly. Takže bez těchto nových bych nevystačila. Jak bych měla tedy postupovat? Nebo to mohu nechat být a automaticky tam přijít příští týden?

Děkuji za pomoc a rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nechají Vám je do pondělka, nepodléhají stárnutí (jak patrno z dotazu). Máte-li tel. číslo, pro jistotu do lékárny brnkněte.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, použijte telefon a zavolejte si do té lékárny. Řeknete důvod, proč jste nepřišla a domluvíte se na dalším. Zdravím!

cesmina*
hodnocení

1x

Když si domluvím termín na vyzvednutí a nemůžu se tam dostavit ,tak jim zavolám a domluvím se co a jak.Občas se stane že mi do toho termínu něco vleze a nejde dostavit se včas.

webbiecz*
hodnocení

0x

A co jim třeba zavolat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]