Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stavebnice Lego-kterou?

Od: lidus* odpovědí: 3 změna:

Hezký večer rádcové, poprosím vás o radu. Do dnešního dne jsem vnučce kupovala Lego - Duplo, jelikož je jí 5 let chtěla bych začít kupovat jiné-složitější, hledala jsem ale je toho nějak moc druhů, překvapilo mě už to, že to nelze s "duplem" kompletovat, to nevadí ale nerada bych začala kupovat opět to co nepůjde s ničím dohromady. Nijak to nespěchá, ještě dnes jsem koupila Duplo kavárnu ale už toho má tolik, že byl problém vybrat. Dík za pomoc. L

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

hledejte, co by se jí mohlo líbit. ... lego.com/...

Mí synové mají lega od mimina - byť se to nemá...,

pro holky asi lego.com/... nebo lego.com/...

Počítejte ale, že oproti DUPLO to je balíček za obrovské peníze :(

Na začátek to chce koupit nějakou větší sadu s plastovou velkou krabicí - ať ty další může schovat právě do ní.

doplněno 24.04.15 07:22:

Jaguš - *palec*

Tedy až na tu slevu 100% *smich*

doplněno 24.04.15 09:48:

ano - kompatibilita je u všech těchto zaručena... jediný rozdíl je ve stylu kostiček a postavičkách (zvířatech)... všechny se dají namixovat a někdy z toho vznikne toto...

Stavebnice Lego-kterou?

hodnocení

3x

Liduš, Duplo se mi zdá pro 5letou holčinu už moc lehké. Koupila jsem 5leté vnučce Lego Friends - Záchrana u vodopádů v džungli. /č. 41033/. Je tam holčička Olívie, tygřík, chameleon. Malá si s tím moc ráda hraje. Protože má těchto stavebnic víc, mamka jí koupila takové plastové krabice s víčky /jako do mikrovlnky/, aby se jí jednotlivé kousky nepoztrácely a nepomíchaly.

A pokud budeš kupovat, ověř si to na Heurece. Za toto lego - vodopády, totiž můžeš zaplatit v rozpětí 378 Kč až 873 Kč. A nemá cenu zbytečně vyhazovat, když to můžeš koupit o víc než 100 % levněji. Jaga.

lidus*
hodnocení

Oběma děkuji. Ty ceny jsou normální, Duplo vláček delux stál 2000,- ale vnučka si hraje třetí rok, tak to za ty peníze stálo.

Vybrala jsem v obchodě kde jsem zvyklá nakupovat Duplo a vyzvedne to manžel přímo tam. Jen ještě malá rada: Je to už všechno kompatybilní, nebo zase každá podskupina chce jen tu svoji? Pokud to vydržím, budu mít dárky k narozeninám, na Vánoce...ale pokud to vydržím *ee*. Dnes je krásně *slunce* tak si to užijte. L

41033 Friends Zác/...

LEGO 41028 Friend/...

LEGO 41036 Friend/...

LEGO 41085 Friend/...

LEGO 41087 Friend/...

LEGO 41072 ELFOVÉ/...

LEGO 41060 PRINCE/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]