Nejste přihlášen/a.
Ahoj, hledám nějaké klidné místečko v Brně,
- kde není moc lidí, nebo aspoň ne moc hlučných,
- které by hlavně nebylo uměle vytvořený,
- kde bych mohla koukat na přírodu (lesy, vodu, snad i lomy?) nebo s vyhlídkou na Brno
Nevíte o nějakém?
Osobně mám ráda procházky na Hádech na Konci Brna směrem na Ochoz jinak Brno chce pro nás osadit Bílou horu opět zraněná, jak bylo v minulosti. Osobně jsem na Bílé hoře ještě nebyla, ale.je to tam prý pěkné
třešněma ne zraněná, mne z androidu asi fakt škrábne, Zlaté Windows phone
Přírodní rezervace Klajdovka ale manžel mi tu napovídá, že to jsou Hády. Já vím, že to nevytvořila příroda ale mám ráda brněnskou přehradu, procházku od zastávky ZOO kolem řeky do Kniniček a druhou stranou kolem přehrady (se zastávkou v restauraci u Lva). O víkendu tu chodí procesí ale ve všední dny ani noha. Líšeňské údolí a na druhé straně zase rozhlednu v Čebíně a vápencový kopec. Brno-Řečkovice-Jehnice- Lelekovice-Vranov podle dcery, vnučky a ještě dvou bláznivých matek s dětmi, krásný sobotní výlet, rozhledna Babí lom, zřícenina hradu, Ponávka a dokonce prý jsou od někud na této trase vidět Alpy ukazoval jim je nějaký starší turista ale nevím zda se tomu dá věřit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.