Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to parazit?

Od: mili* odpovědí: 8 změna:
Při návštěvě toalety na me čekalo toto... Co to je? škrkavka? Délka cca 15cm. jak postupovat? Mám toaletu pro firmu a jako druhou v domácnosti. Tudíž původce může byt i mimo rodinu.
Je to parazit?
Je to parazit? #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jojo, je to jasný parazit. Zastavte se s ním na veterině, tam vám poví přesně, co máte dělat. Škrkavky jsou bílé, šedé.

doplněno 23.04.15 16:31:

Ten tvor je plochý? Příjde mi, že plochý je. Nebo se mi to zdá, protože se za sklem a ve vodě tak tváří?

ver*

Mám pocit, že se tazatel neptá na zvíře, ale na sebe...

mili*
hodnocení

Opravdu plochy není. Sklenice zakresluje. A hýbe se stále :)

pb®
hodnocení

1x

Já tedy nevidím škrkavku, ale žížalu. Jak se dostala do WC je otázka. Nicméně jasně patrné kroužkování i prstenec, i ta barva. Škrkavek jsem viděla dost u koní, jsou bílé, nemají kroužkování, nemají prstenec. Můžete do donést na parzitologii, ale je to žížala.

mustang
Taky jse přikláním k té žížale.
mili*
hodnocení

vyzpovídám děti :) zda si ze mně neudělali prču. To bych jim teda nedarovala. Apropos... netuším, zda umí žížala plavat.

sebod*

Žížala neplave. Dost dlouho se mrská u dna a pak se utopí. Jojo, tolik toho známe, umíme, ale jak vypadá žížala nevíme ...

pb®

Člověče z jaké planety jste to přilétl? Jste za celý svůj život neviděl utopenou žížalu v kaluži po velkém dešti?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]