Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi tepve 16 a chci se tedy zeptat jestli už plešatím. Vlasy mám po matce, z její strany nikdo neplešatí, otec bohužel plešatí a jeho otec. Mám tu pár obrázků, dal jsem si docela záležet, pokud nestačí nahraji další.
Mám dokonce jednu bývalou spolužačku, která díky genetické výbavě po otci byla skoro plešatá ve svých 20ti letech... Smiřte se s tím a snažte se mít vždy řádný účes "dvojkou" strojkem.
To není plešatění,,dělají se ti možná kouty ,,ale typická pleška to není. To má mladých lidí,,Nemůžeš mít hlavu vlasatou jako podle hrnce ,,kouty má téměř každý.To není nic co bys měl za katastrofu.
Určitě to jsou kouty? Když se kouknu na zrcadla tak tam vidím krátké kořínky, ale proč nejsou stejně dlouhé jako zbytek? Z dálky je znát, že mám na těch koutech jakoby menší hustotu, ale tak to snad má více lidí. Doufám, že to nedopadne jak tu jeden čloěk psal, že do pár let nebudu mít nic -_-
Zajímavé, jak se názory rádců liší. Já bych se rovněž hlásil k názoru, že tohle jsou "jen kouty" a během pár let budou až na temeno. Měl jsem spolužáka, který ve 14 měl kouty, v 18 plešku a dnes mu zbývá sotva ohrádka. V každém případě držím palce, ať to tak není. Nebo si zvyknout na účes žiletkou.
Dobrý den, jsou to tzv. kouty. Mohou takto vydržet dlouhou řadu let, ale jednou se začnou posouvat vzad. Tu dobu posunu Vám nikdo přesně neřekne a není proti tomu zbraň. Snad je jistou "náplastí" to, že člověk se vývojem stále více "odchlupuje" a Vy patříte k těm vyvoleným jedincům, kteří jdou v čele pokroku a vstříc holému lidskému tělu (viz seriál Návštěvníci). Zdravím!
P.S. Buďte rád, že již pominula móda vlasatých "mániček".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.