Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zalehlé ucho

Od: patas odpovědí: 5 změna:

zdravim, už asi 2 týdny mam zalehle ucho... Jednou ráno jsem se probudil a mel ho zalehle... Ted už to občas i zaboli... A přitom v létě kdyz jsem na bazene tak mi zalehle to samé ucho ale vždy to tak za 4 dny povolí... Zkoušel jsem to i peroxidem ale nic.. K usnimu se celkem bojím.. Nevíte co pomůže? Diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Nechápu,čeho se bojíte.Ucho vám neutrhne...Může se jednat o zánět eustachovy trubice nebo zastydlou rýmu,nebo cokoliv jiného.Nejsme lékaři,vyhledejte ORL a zajděte tam.Chcete přece v budoucnu slyšet,že?

lucie*
hodnocení

1x

Tohle celkem znám.Jednou na bazénu taky neodlehlo,tři dny jsem čekala (peroxid nepomohl)a pak šla na ušní.Vytáhl"ušní tyčinku"s vatou na koncích,třikrát delší jak ta klasická co máme doma a zajel tak hluboko,že jsem netušila jak hluboké je ucho.Bolelo to,ale vytáhl obrovskou kouli mazu,propláchl injekcí s vodou a supr.Dostala jsem kapky do uší,ať se tam neudělá zánět a v poho.Přežít se to dá,jinak jedině zkusit z lékárny"svíce do ucha",ale to taky nepomůže všem.

marmar*
hodnocení

0x
Já bych šel na ušní a kdyby to chtěli náhodou píchnout, odmítnul bych to a nechal si napsat antibiotika. :) Zkus žvýkat žvýkačky, ale jestli to nepovolí, tak na nic nečekej.

hodnocení

0x

doktor - na ušní - možná zánět eustachovy trubice - nebezpečné ! Ušní na to zřejmě doporučí antibiotika.

patas
hodnocení

Zkusim se překonat a asi zajdu k tomu usnimu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]