Nejste přihlášen/a.
zdravim, už asi 2 týdny mam zalehle ucho... Jednou ráno jsem se probudil a mel ho zalehle... Ted už to občas i zaboli... A přitom v létě kdyz jsem na bazene tak mi zalehle to samé ucho ale vždy to tak za 4 dny povolí... Zkoušel jsem to i peroxidem ale nic.. K usnimu se celkem bojím.. Nevíte co pomůže? Diky
Tohle celkem znám.Jednou na bazénu taky neodlehlo,tři dny jsem čekala (peroxid nepomohl)a pak šla na ušní.Vytáhl"ušní tyčinku"s vatou na koncích,třikrát delší jak ta klasická co máme doma a zajel tak hluboko,že jsem netušila jak hluboké je ucho.Bolelo to,ale vytáhl obrovskou kouli mazu,propláchl injekcí s vodou a supr.Dostala jsem kapky do uší,ať se tam neudělá zánět a v poho.Přežít se to dá,jinak jedině zkusit z lékárny"svíce do ucha",ale to taky nepomůže všem.
doktor - na ušní - možná zánět eustachovy trubice - nebezpečné ! Ušní na to zřejmě doporučí antibiotika.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.