Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poloha při sexu

Od: amalies odpovědí: 5 změna:

Moje starší kamarádka měla kovový kyčelní kloub a vyprávěla mi, že se rozešla s přítelem kvůli sexu. Že nějakou jím preferovanou polohu ona nemohla kvůli tomu kyčelnímu kloubu. Dodnes mi to vrtá hlavou. Nevíte která to mohla být?

Jí už se zeptat nemůžu a tenkrát mi to připadalo nevhodné.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Která konkrétní poloha to je, to nevím. Ale s kloubní náhradou se nemá sedět nízko, vstávat z nízké pozice (třeba z dřepu nebo nízkého sedu). Čím ostřejší úhel končetina s tělem svírá, tím větší je riziko vykloubení. Také pohyb do stran je omezen. Vykloubený kloub, vyhozený z pouzdra, lze napravit pouze novou operací. Reoperací a kloubem novým. Žádná sranda. :-D

lidus*

Do prčic já se bojím natáhnout si ponožky, nesedím v křesle aby mé tělo svíralo stále 90 stupňů, spím s polštářem mezi nohama aby se mi nedejbože nepřekřížily. Vyloučila bych snad všechny polohy mimo jedné.

hodnocení

3x

Vím, že při kyčelní totální endoprotéze se nesmí dělat na zemi hodně široký sed a nesmí se v sedu na židli přehazovat noha přes nohu. Znala jsem pacienta, který si bezděky takto sedl, kloub si vyhodil z jamky a následovala nová operace.

Ale jak to souvisí se sex. polohami, to opravdu nevím. ;)

Zdá se mi i nepravděpodobné, že by se partner s partnerkou kvůli tomu rozešli. Pokud se mají rádi, budou svůj zdravotní stav respektovat a použijí jinou polohu. Celé se mi to zdá dost přitažené za vlasy. Jako by se se mnou partner rozešel proto, že dělám ráda bramborové knedlíky a on má rád houskové.

Asi měl jiný důvod /možná jinou dívku na obzoru/ a tenhle problém se mu k rozchodu hodil. Ale není to hezké. Jaga.

hodnocení

3x
Misionářská.
Tam je ten kloub velmi namáhán.
paw*

A nebo na konicka v drepu .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]