Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat na tohle-u domu se mi táhne najednou velmi vytížená silnice II.třídy a chci zajistit měření rychlosti za účelem zpomalení průjezdu nebo snad vybudování nějakého zpomalovacího prostředku-retardér atd.Pokud by se jednalo o úplné zamezení dopravy-hlavně kamionové považoval bych to za výhru.Děkuji
doplněno 24.07.09 18:58:Za všechny odpovědi a rady děkuji.Problém je v tom že tuhle situaci dělají stále stejní řidiči-výstavba nové komunikace tudíž pokud bych dal figurinu tak během půl hodiny si o ní řeknou mobilem a je zase po ptákách.Bohužel pokud mají zvýhodnění v tom že nemusí platit za projetí mýtné brány tak budou cesty ničit dál.Jelikož jezdí ve firemním autě,jsou placení od fůry a jsou jen v práci tak se budou chovat jako hovada pořád.Ještě jednou děkuji Pantata
já se obrátil na starostu na jednom konci, na vedoucího dopr. odboru na druhém konci silnice, odpověděli že to není tak jednoduché, že kamiony dnes nechce nikdo (ale vodu z druhého konce republiky všichni). No, asi 2x jsem si napsali a výsledek je, že po roce mi přišlo oznámení že zákazové značky budou osazeny a po dalších třech měsících tam opravdu byly. Tak jsme už asi 4 měsíce bez kamionů.
Na čas pomůže popelnice postavené na okraji vozovky, za ní stojánek s atrapou měření a...
Už víte?
Milane,dnes to nepomůže,závodníci moc dobře vědí,že si mohou jezdit jak je libo,pokud tam nebude cedule,avizující měření.
JABRAKA
To s cedulemi ale paltí jen pro Městskou policii ne? Státní může měřit kde chce. Nebo se pletu?
Jardo, ale jak poznáš, že ten radar je městský?
Ale ono stačí aby něco připomínalo policii, a neznalí přibrzdí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.