Nejste přihlášen/a.
zdravím,,,,nevíte někdo jak spolthlivě zničit opar?Jen ne doměnky..díky
Vir, který opar způsobuje, je v krvi. Stačí, když se na chvilku, ve vhodnou chvíli, vyřadí imunita a opar vyskočí. Kdysi se říkalo, že se někdo leknul nebo ho "střeplo" (zamlela s ním zima, sáhla na něho smrt) Takže nejbezpečnější je posílit imunitu. Našemu mladému také vyskočil opar. Šel do lékárny a nechal si poradit. Tubička byla sice dražší, ale opravdu hojení urychlila. Lékárnice znají nové a ještě novější přípravky. Každý týden přicházejí nové a lepší.
Opar je často, ale jen někdy, velmi bolestivý. Pásový opar, ten, co máte asi na krku, bývá způsobený tím, že se člověk, který už plané neštovice měl, setka s virem neštovic. Zajděte do lékárny, poradí vám a pak se zatvařte jakože jste hodně nemocná, vlezte si do postele, zahřívejte se, nějaký vitamín v ovoci také pomůže, odpočívějte, spěte. Imunita udělá to, k čemu je. Urychlí hojení lépe, než hromada léků.
Přeji rychlé uzdravení
Na téma opar bych mohla psát disertaci a věřte mi, že není způsob, jak zničit opar. Kdysi existovala mast, která se jmenovala Kenalog. Měli ji pouze zubaři, pak ji zakázali úplně. Řeknu Vám to takhle. Jednou se mi opět udělal opar jak pětikoruna a stále rostl. Byla jsem tak zoufalá, že jsem se sebrala a letěla na kožní. Ordinaci mi otevřela sestřička, která měla opar přes celou hubu. Takže tak...I když, existuje látka, která mi nakonec pomohla. Opar už jsem dva roky neměla, ale o té si přečtěte a udělejte si úsudek radši sám. Já to baštím už pět let, ale na ty opary to zabralo až po třech letech.Jmenuje se MMS
Opar vzniká, původ je zřejmě virového základu, nemusíte být zdravotně labilní, ba přesto jej někde "chytnete", spíš je otázka jestli jste více náchylná - citlivější, než všeobecné okolí, věk nehraje roli. Obrana je důslednost při používání vlastních příborů a sklenic, nepatlat si na obličej mastné krémy, líbat se za bězvětří, ona poslední připomínka je navíc, sám jsem si užil, prostě to jednou zmizlo...do dané doby fakt opruz
Zdravím,
přesto, že se mne tyhle problémy nikdy netýkaly (kdysi jsem mohl i líbat holky s oparem a nic), tak vím, co na to platí. Ex na to trpěla a jednou už mi došla trpělivost a šel a koupil doslova minitubičku čehosi, na co v té době (před cca 15 lety) v tv běžela reklama. Jménem si jistý už nejsem, ale vím, že to bylo relativně hodně drahé (cca 200,-Kč tenkrát) a byla to fakt úplně minitubička. Takže sem teď proběhl googlem a nejspíš to byl Zovirax. Pamatuju si dodnes, jak jsme to přinesl, nejdřív sem dostal "držkovou", že je to drahý a že sem to neměl kupovat, ale opar si tím namazala a on se opravdu ztratil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.