Nejste přihlášen/a.
Ahoj,Vždy když jsem na nějaké akci nebo se jdu někam bavit,dopadne to skoro po každé stejně...Začnu pít a jsem taková..jak to napsat...(rozvášněná) prostě mám hned chuť na sex ...to je docela normální skoro u každěho,jenže já se nedokážu ovládat...nechci taková být a chovat se jako nějaká děvka.Opravdu nevím čím to je, že pak zapomenu na vše okolo a udělám blbost který pak dlouho lituju...Nenávidím se za to co vše jsem způsobila a nechápu proč taková jsem.. :/
Dobrý den, nejste zodpovědná a neumíte si poručit nebo se ovládat. Buď choďte jinam nebo omezte přísun alkoholu - možná Vám ani není ještě 18 let. Starší holka už si sama sebe váží a vášeň si pohlídá. Zdravím!
Mívala jsem podobný problém; na akcích jsem raději nepila než abych se pak styděla. Jeden čas jsem měla partnera který byl ideální jako doprovodný podpůrný element, takže jsem se s ním mohla ve společnosti odvázat. Sám byl takřka abstinent, a byli jsme domluveni, že dohlédne na to abych přestala pít ve správnou chvíli a pak skončila v té správné posteli.
spu, podle mě to není nic neobvyklého - cloumají s tebou hormony a ve spojení s alkoholem, no, výsledek vidíš sama - ale je dobré, že to o sobě víš a nelíbí se ti to - tak s tím něco dělej, např. pij jenom víno a mezi tím minerálku, abys měla stále kontrolu nad svým chováním... a nebudeš se muset nenávidět - to za to stojí, ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.