Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měla bych otázku.
Poslední dobou si na sobě všímám, že mě nepřitahují ani ženy, ani muži. Ženské ani mužské tělo mě nepřitahují, mužské tělo se mi dokonce hnusí a nijak netoužím po nabytí nějakých sexuálních zkušenností.
Dřív jsem měla přítele, tehdy jsem se už tak musela dost přemáhat, abych se nechala obejmout, protože mi to nebylo příjemné, pak mi začalo vadit i když se mě dotkl, byť jen omylem. A i když se mě dotkne někdo jiný, vadí mi to.
Později jsem měla i přítelkyni, ale ani její doteky mi nebyly příjemné.
Prosím, nevíte někdo, co se mnou je? Jsem normální? A jaká je vlastně moje orientace?
Díky za odpovědi.
ahoj, záleží kolik je ti let?... jestli kolem 20, tak bych to neřešila a nenutila bych se do ničeho, však ono to přijde... dneska se sexualita vnucuje všem a kdo jí nemusí, je divný - blbost ! někdo k ní dospěje dřív a někdo pozdějc, nutit se do ní je nesmysl... a že ti dotyky druhých nejsou příjemné? ani to není divné, myslím si - potřeba dotyků a objímání přijde s láskou, to jsi zřejmě ještě nezažila.. dej tomu čas
Mám za to, že vcelku bravurně popsaný problém vychyluje věk do pater vyšších než 14 let, No a nyní by měl nastat onen myšlenkový bůůům o radě, jenže není, spíš pozvat na kafe, nebo jen pokec, někdo si zde nevěří?, blbost, jen se potřebuje ujistit o své normálnosti a soudnosti, nedávej na klamy, jseš normální, už jenom tím, že chceš komunikovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.