Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodnota army věcí

Od: s odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

mám doma nějaké věci a chtěla bych je dát pryč. Nevím ale, zda mají nějakou hodnotu a dají se prodat, nebo co s nimi. Budu ráda, pokud mi někdo poradí případnou cenu. Na přezce je pod orlicí ještě hákový kříž, ten jsem ale raději zakryla.

Děkuji

Hodnota army věcí
Hodnota army věcí #2
Hodnota army věcí #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ovczaak*
hodnocení

2x

dobrý den,ten bodák tipuji na repliku německého vycházkového bodáku k98,cena tak osm,devět stovek za nový...přezka bude také replika,kolem šesti stovek...hodnotu bankovky netuším...

s
19.04.15 15:58
hodnocení

Děkuju :)

sunset*
hodnocení

0x

Bankovka má dle stavu zhruba hodnotu v aukci kolem 90 +- 20. Překupník vám nabídne 5 - 50 Kč na dřevo.

Na aukci se dá dostat nejlépe přes nějakého sběratele, aukčnímu domu se platí z 5 proc. z dosažené částky jako poplatek.

Vyplatí se najít si stejnou věc na Aukro a podívat se jak velký byl zájem podle počtu příhozů a jaká konečná cena.
Militárie mají na aukru poměrně velké oddělení takže je dost velká šance že najdete stejné zboží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]