Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stránka morče je jídlo, ne kamarád

Od: 000000* odpovědí: 11 změna:

Ahoj všichni, určitě jste někdy slyšeli o facebookové stránce Morče je jídlo, ne kamarád (facebook.com/morcejejidlo). Ta stránka má za cíl upozornit na fakt, že jedno zvíře žije v nevhodných a stresujících podmínkách ve vlkochovu (například prase) a druhé zvíře má neuvěřitelně velký luxus (morče). Chtěl bych se vás zeptat, proč se (na té stránce, ale i někde jinde třeba) lidi vyhýbají vážným tématům?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

V Jižní Americe se morčata běžně jedí. A samozřejmě tomu odpovídá i to, že se nechovají jako domácí zvířátka. Peruánci na mě koukali jak spadlí z višně, když jsem jim řekla, že se u nás morčata chovají v teráriích jako mazlíčci.

hodnocení

2x

Protože s vážnými tématy není taková zábava, jako s těmi nevážnými. Což je logické *placni*

qt
hodnocení

1x

Oni se nevyhýbají, ta stránka a podobné jsou od začátku vedeny jako recese nebo jako parodie na různé vegetariánské stránky.

vklus
hodnocení

1x

Nic proti morčeti klidně bych si ho dal. Maso jako maso. Jenže když se zabije prase, vykuchá a podobné tak je z něj moře masa. Když zabiju morče, oškubu ho, vykuchám ho a co mi zbyde? Masa, že se z toho stěží nají jeden.

sebod*

Škube se kuře, nikoliv morče. To se stahuje.

vklus

To je fuk jestli škubat nebo stáhnout, ale prostě moře práce a málo masa. I z toho kuřete je víc masa.

iz*
hodnocení

1x

@000000, myslíš si,

že tu najdeš zakladatele zmíněné (ještě jsem o ní ani podobných neslyšela) stránky?

Chceš-li informaci o stránce, musíš se obrátit na jejího majitele nebo zakladatele.

Všechno ostatní budou jenom dohady ...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Protože každé stránky mají své zaměření, které jim dal jejich autor. Je to podobné, jako požadovat v cukrárně kus masa. Zkusit to můžeš, ale asi to neprojde.

hodnocení

0x

Proč se lidé vyhýbají vážným tématům? Protože na ně nechodí. Dobře ví, že to jsou jen a jen řeči, které skutečnost nijak nezmění. Když zjistím že mohu něco změnit, jdu do toho a vůbec nediskutuji. Na netu už vůbec. Když zjistím, že je to jen blablabla pohodlných lidí (já k nim také patřím), utíkám jinam, kde se zasměju, pobavím, poučím. Je to můj život a já si ho nechci kazit diskuzí, že někdo snědl morče místo chudinky kuřátka. Tož, tak to vidím já. ;)

hodnocení

0x
Na té stránce neřeší vážná témata, protože na to není zaměřená. Řeší se tam morčata jako forma jídla.
Pokud tedy chcete řešit nějaké vážně téma, běžte přímo na stránku, která se tím zabývá.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- sníst se dá všechno - i člověk - co je na tom divného !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]