Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Orální sex - bolest v krku

Od: sara2342 odpovědí: 13 změna:
Ahoj před 3 dny jsem mela orální sex a ted mi divné občas bolí jakoby u jater a v krku.. Mohla jsem se něčím nakazit?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

audinos*
hodnocení

0x
Určitě mohla :( Zvláště u styku s neznámými.
Ale nemuselo to být přímo během sexu.
doplněno 19.04.15 10:54: To je lepší varianta, když ho znáte.
sara2342
hodnocení

Znám ho,tak vím že nic neměl.
bender*

sem nevedel, ze kdyz nekoho znam, tak znam i jeho mikrobiologickej profil intimnich partii. On ti ukazoval nejakou kartu z vysetreni od doktora, ze ses si tak jista, ze nic nemel?

A stejne ti tu nikdo neporadi, pokud mas nejaky potize a opravdu ses nakazila, tak ti pomuze jenom doktor. .

hoo
hodnocení

0x

Pohlavně přenosných nemocí je spoutsy, kterými se můžete nakazit při orálu. Zrovna tak se můžete běžnými nemocemi jako je angína atd...

kkk*
hodnocení

0x

bych šel alespon k doktorce aby mi udělala výtěr krku a poslala do laboratoře

sara2342
hodnocení

A kdyby nic neměl mužů se nakazit? Jinak k tej doktorce už jsem objednaná
hiq

Výtěrem z krku v tomto případě toho moc nezjistíte. Kdyby nic neměl - nežil by. Každý totiž něco má a jde o to, co tomu druhému způsobí potíže a s čím si jeho organismus umí poradit sám nebo mu nevadí.

andri*
hodnocení

0x
Jestli byl penis cisty,bez zápachu, jakykoliv anomálií nemejte strach.
hujer123*

To by byla idyla, kdyby stačilo kouknout, čuchnout a hup na to bez obav z nákazy.

daniel*
hodnocení

0x

no o nic vážného respektive toho co by mělo něco společného s vašimi sexuálními hrátkami nepůjde - spíše nějaká víroza. to vám řekne doktor.

sds

a jak to můžeš vědět na dálku?člověk žasne,jak někdo takhle může plácat voloviny.Nákaz může být plno

doplněno 29.04.15 17:50:

Pohlavní nemoci a výtěry dělají na kožním,tak tam zavolej a objednej se.Bude to lepší než obvodák asi.Nebo řekni obvodákovi že jsi měla orál a někam tě pošle maximálně jinam.Nemá cenu se stydět.Doktorka orál taky alespon jednou v životě měla.haha

hodnocení

0x

Takový chronický zánět prostaty může být zdrojem velmi nebezpečných bakterií jak pro rodidla tak pro ústní dutinu.

tonyend*
hodnocení

0x

Základem je hygiena. Bolest jater z takového způsobu milování? Ale po orálním sexu může v krku opravdu bolet. Zvláště, pokud se žena pokusí o rekord typu Jak hluboko jsem schopna penis do sebe dostat, nebo si to vynutí její milenec. Tak o překonávání rekordů ale orální sex rozhodně není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]