Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechápu její chování. Ne

Od: master odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

dnes se mi stala taková nepříjmená věc, které vůbec nerozumím. Před půl rokem, líbila se mi jedna holka z vedlejší třídy, oboum je nám 16 let, začali jsme se spolu bavit, občas jsme si psali, já ji pak pozval na kafé takže i tam jsme byli. Bylo to fajn. Když jsem ji pak o měsíc později vyznal lásku, poslala mě do háje, navíc ještě tak aby mě neublížila. Nebyla ke mě uplně upřímná. Už jsme se moc nebavili, tuším že jednou si za mnou přisedla do autobusu a pak jsme se začali tak nějak vzájemně ignorovat. Ona asi po měsíci začala chodit s mým bývalým nejlepším kamarádem, tak jsem to prostě považoval za uzavřenou věc. Dnes ráno jsem ji potkal na chodbě, což by nebylo asi zas tak divný kdyby se přitom neculila od ucha k uchu a nemávala na mě. Myslel jsem že je někdo za mnou a že to je na něj, zachoval jsem si svůj poker face, když zalezla do třídy tak jsem se otočil a nikdy nikdě nebyl, ani dveře nebouchli. Říkal jsem si dobrý. Po škole jsem šel s kamarádama na zastávku a ona tam stála s tím svým borečkem, což by taky nebylo divný kdyby asi za 2 minuty na mě nevlítla s tím že ji ignoruju a že to teda respektuje a takový věci jako by si hrála na ublíženou. Jako fakt nevím co se stalo že si na mě po dvou měsících vzpoměla, potkávali jsme se dost často i na té zastávce a nic, a ted najednou na mě takhle vletí, vůbec jsem to nechápal Navíc to byla ona kdo s tím ignorem začal. Fakt nevím co si myslí, že mě vyprovokuje, já si ji ihned přidám do přátel na Facebooku a budu to s ní řešit, co si tahle nanynka myslí, o co ji jde?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

0x
Evidentne se ji to dari s vami manipulovat, kdyz o tom porad premyslite, pisete sem a venujete tak svuj volny cas ji a ne sobe.

hodnocení

0x
Jestli ze sebe chcete dělat šaška, tak si jí přidejte do přátel a řešte to.
V opačném případě, bych to ignoroval. Pokud má o vás opravdu zájem, tak vaší ignorací by se zvýšil, ale tady to spíš vypadá, že jí vyhovuje, že o ní máte zájem a tímto způsobem si vás udržuje. Prostě obyčejná manipulace, jak už se tu psalo nade mnou.

hodnocení

0x

Nazval jste ji sám "nanynkou", tak ji dál ignorujte a nezabývejte se někým, kdo Vám dal jasně najevo, že o Vás nestojí. Ona si sama musí přijít na to, že se svět netočí kolem ní a Vy nebude skákat podle toho, jak pískne. Neřešte nic a přestaňte se touto slečnou prostě zabývat.

jinaholka
hodnocení

0x

Slečna si s tebe utahuje, provokuje, chce asi aby jí obdivovali všichni, určitě si ji do přátel nepřidávej, nevšímej si jí. Vyber si slušnou holku.

hodnocení

0x

Tvůj nejlepší kamarád ji přivedl do jiného stavu a ona to teď chce svést na Tebe. :o))

dd
hodnocení

0x

třeba změnila názor a začal si se jí líbit.Normálně bych se jí na to zeptal.Proč by si měla hned z tebe utahovat?I když je to taky možné.Prostě počítat tak i tak a zkusit to znovu a počítat se vším.S tím dobrým i stím špatným

eivlis*
hodnocení

0x

Jak uz tady bylo psano, tak si z tebe dela brej den..Kasli na ni, takovych pipin po svete chodi..Najdi si milou, fajn holku a ne takovou kozu..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]