Nejste přihlášen/a.
Tušíte, co je napsáno na této (zřejmě) tabatěrce, nalezené v lese hledačkou kovů? A jakou je to vlastně řečí?
Abych předešel zbytečným příspěvkům, rovnou podotýkám, že nestojím o překvapivá sdělení typu, že podpis je Ammy, nebo datum dole je 28. únor 1920. To vidí každý.
Jde mi především o ten první řádek.
No, že půjde o dárek (patrně z lásky) je nasnadě, taková informace mi k ničemu není (omlouvám se, ale je snad každému jasné, že nechat do tabatěrky vyrýt věnování člověk dělá pro nějakou milou osobu, ne pro sebe).
To, že 1920 musela být krásná doba je možná pravda, možná ne, ale na to jsem se neptal.
Jde mi o to, co a jakou řečí tam stojí. Mimochodem, Ladine, jak jsi přišel na toho poručíka?
Dobrý den, myslím, že je to německy. Zdravím!
doplněno 17.04.15 00:00:Já tam vidím "jméno" (nepřečtu ho) a za ním "z lásky" nebo možná "s láskou". Podpis Ammy a datum.
Dovoluji se připojit, paní ivzez je rádce na svém místě,odpovídá stručně, jasně a srozumitelně a za to jí patří obdiv a dík
No sláva! Konečně také odpovídá někdo, kdo opravdu ví (to se bohužel na poradte.cz zas tak často nestává).
Moc děkuji, Ivzez!
Není zač.
Já mám naopak pocit, že je na Poraďte hodně dobrých rádců,
pokud se potřebuji na něco zeptat, ptám se většinou zde ...
uberte .. neprovokujte hodné a často moudré lidi .. nebo se někdo zeptá co jste v tom lese ještě našel ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.