Dostal jsem před 3 měsícema pokutu od městské policie 1000 kč. Tu jsem dodnes nezaplatil. Byl jsem na celnim úřadu a tam mě řekli že pod mojím rodnym číslem nemají žádnou pokutu na žádném celním úřadě. Kde ji mám teda zaplatit? mám se zeptat na finančním úřadě?
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
webbiecz*
1x
Já mám zkušenost takovou, že nezaplacená pokuta od měšťáků jde po pěti dnech na příslušný městský úřad. Z něj přijde výzva k zaplacení. Ta výzva přijde po různě dlouhé době, podle toho, kdy se k tomu dostanou. Pokud ji nezaplatíš, tak obvykle pošlou výzvu ještě jednou (ale bylo mi řešeno, že to obvykle nestihnou a za rok je to promlčené). Řešila jsem takto pokutu od měšťáků za parkování na žluté klikaté čáře jednoho našeho služebního auta.
To nikoho nezajímá, že máš pobyt na úřadě! Z 1000Kč bude hned 10000 Kč a pak to začnou vymáhat. Jak jednoduchý. Zajdi na městskou policii popř. na městský úřad a tam to zaplať.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.