Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechapu ho...

Od: verca* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, asi tak na konci minulého roku se se mnou rozešel můj kluk, byla to i má chyba, protože sem se posledních pár měsíců chovala blbě (mám dost nízké sebevědomí a myslela sem si že mě nechce, že se mu nelíbim...), to uznávám, ale spíš mu to jen prý pomohlo v rozhodování.

Dál se stýkáme a on mi říká, že mě má moc rád, ale že s žádnou holkou chodit nemůže(nechce), ptala sem se ho jesli si myslí, že se to někdy změní, on řekl, že ano. Taky že by pak asi nechtěl jinou holku než sem já.

Tak to je můj problém. Nevím jak se k němu mám chovat a taky jesli mám vůbec nějakou šanci, že se to změní a že pak budem zas spolu. Mám na něj čekat? Vím že je docela brzo (mě je18 a jemu 19) a že má asi zrovna věk na takovou"náladu". Ale já ho miluju. Je to můj první kluk

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanik*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Milá Verčo, myslím, že buď Tě chlap chce a pak je s Tebou, nebo nechce a pak si vymýšlí různé výmluvy. Věř mi, že vztahy se nedají slepovat, nikdy to nefunguje. Myslím, že čekáním na něj, až bude"mít chuť"s Tebou chodit nic nevyřeším a možná se připravíš o příležitost poznat muže, který Tě bude opravdu milovat a chtít.

audrey*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Milá Verčo.Ani nevíš jak tě chápu.Je mi 16 a prožívám něco podobnýho.Jediná rada kterou ti můžu dát je:Kašli na něj.Já vim,je to těžký,já to taky nedokážu,ale jinak zkončíš na psychiatrii...ja jsem tam taky málem zkončila...já mám zas takovej problém,že můj nejlepší kámoš se mnou měl pár úletů a říkal mi,že mě nikdy nechce ztratit,ale teď neví,jak to s náma bude dál.Dost se změnil,ale já ho pořád miluju...nechápu sama sebe.Zapomeň na něj,nebo si s ním o všem promluv...narovinu,ať víš na čem jsi..přeju hodně štěstí...
koumaak
Vsechno je to o TOM snazit se pochopit jak premejsli chlap a jak zenska. neni dobry na chlapa moc tlacit. Zkus starou zbran->ZARLIVOST. Zacni se stykat i s jinymi chlapci(muzi) ale nech porad pootevrene vratka. Potom uvidis jestli te opravdu chce nebo te jenom tah za nos. Je jeste mladej, hormony se v nem porad jeste mlati takze to taky nema jednoduchy:)
al bunda*
V devatenácti je ještě nezralý, zejména je-li jedináček, nebo mladší sourozenec. Jinak souhlas s Koumákem v tom, že tlačit na pilu je velmi nerozumné. Pro jedno kvítí slunce nesvítí...*frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]