Nejste přihlášen/a.
Potrebuji nutne poradit jsem vyrazena z evidence uradu prace,a pani mne rekla ze se muzu proti tomu do 15.dni odvolat.tak si napisu odvolani a do kdy mam jeste cas na odvolani jestli to plati do 15.dni lhuta nebo jak to nevim.a jak se napise to odvolani co tam vsechno musi byt napsane aby to bylo spravne diky moc za vasi odpoved a preji Vam pekny den Sandra.
Moc Vam diky za vasi odpoved doufam ze mne to nejak pomuze.Muj problem je ze jsem mela prijit na kurz a ruplo mne dost v zadech hrozna bolest a nemohla jsem se ani pohnout,takze jsem si nemohla ani zavolat zachranku ale hned ten den jsem odeslala svemu liktorovi omluvnou sms zpravu a ten ne rekl ze uz se mnou konci a neda mne moznost udelat si znova kurz tak jsem brecela a dost z toho byla spatna.Tak nakonec mne prislo rozhodnuti z uradu prace ze jsem vyrazena a to mne dost vzalo a tak se chi hned odvolat a to taky udelam!to doporuceni jsem dostala myslim ten dopis z uradu prace 1.4 a ted se odvolavam do 15.dni muzu nebo jak to je jsem z toho neklidna dik za vasi odpoved pekny den sandra.Sorry za nejaky moje chybky diky.
Poslat zprávu lektorovi jste určitě měla a zároveň pracovníkovi, který Vás má na starosti, ale zároveň, když už jste držela telefon v ruce, tak si zavolat 155. Nebo Vás měl večer někdo z rodiny na tu pohotovost dopravit. Co chcete nyní po měsíci řešit? Úřad práce přijímá omluvenky pouze od doktorů a zaměstnavatelů. Pokud jste na up delší dobu, měla jste toto mít již nastudováno. Rekvalifikace je drahá záležitost a vaším nenastoupením v ten určitý den, již žádného náhradníka nemohli oslovit. Jinak je zakázáno zde na poradně používat sprostá slova.
Snažte si najít alespoň brigádu, je jaro a příležitostí bude více.
Dobry den a diky moc za vasi odpoved.uz jsem se odvolala a dopadne to moc dobre jsem rada preji hezky den.
Dobry den potrebuji jeste poradit kdyz se teda odvolam na urad prace co se stane dal to nevim na co spatne se mam jeste pripravit ach jo.
jeste jednou moc vam diky za vasi odpoved ale vim ze mne to odvolani stejne uz nepomuze jsem z toho dost smutna.
to rozhodnuti z uradu prace ohledne meho vyrazeni bylo 20.unora 2015.takze 20.2 2015 jsem byla vyrazena uz mam v tom sakra uplny hokej porad nevim jak to mam to odvolani dobre napsat uz jsem z toho nervozni diky opet za vasi odpoved.Co tam mam byt presne vtom odvolavacim dopise diky.
Dobrý den, Sandro,
jak máte odvolání napsat už Vám poradila Wamp.
Já text po doplnění důvodu ještě upřesním:
—–—–
Město, 14. dubna 2015
Odvolání
Odvolávám se proti rozhodnutí úřadu práce, pobočka (doplňte adresu své pobočky) o vyřazení z evidence uchazečů o zaměstnání ze dne ...(doplňte datum vyhotovení rozhodnutí ÚP).
Kurzu (přesný název) jsem se dne (datum, kdy Vám ruplo v zádech) nemohla zúčastnit z vážných zdravotních důvodů, jež dokládám přiloženým potvrzením svého lékaře.
S pozdravem
Sandra Příjmení
datum narození
e-email
Příloha: Potvrzení lékaře
—–—–
Pokud jste nebyla u lékaře a pokud nemáte pro zdravotní důvody potvrzení, je odvolání zbytečné. ÚP omluví pouze vážné důvody, jež můžete doložit.
Odvolání spolu s lékařským potvrzením radši doručte do podatelny ÚP osobně.
Byla ste potom u doktora?.?.? Kdyby jo tak by vám to určitě při odvolání pomohlo.
doplněno 14.04.15 18:08:Tady je důležitý kdy ste si ten dopis převzala. Myslím že je na odvolání pozdě.
Hm, takže termín k odvolání máte nejpozději do 16.4., já jsem jednou dala odvolání do podatelny a nechala si potvrdit kopii.Pokud je pravda co píšete měla byste mít potvrzení od lékaře, jak už bylo psáno. Jste na ÚP, již dlouho, že s vámi tak
zatočili.
Dopis jsem si prevzala 1.4 2015 ale mne na socialnim rekli ze mam na to jeste dost casu na to odvolani tak ja uz jsem z toho na nic opet diky za vasi odpoved sandra.
Tak si rozmyslete co vlastně chcete !.!.!
17:14 - už se k tomu nebudu vyjadřovat
17:25 - vím že to odvolání stejně nepomůže, seru jim na ten úřad.
18:24 - Dopis jsem si prevzala 1.4 2015 ale mne na socialnim rekli ze mam na to jeste dost casu na to odvolani.
Za prvé ste vůbec nenapsala jestli ste potom byla u toho doktora !.!.!
A podle toho kdy ste si ten dopis převzala máte poslední den na to, to odvolání napsat a zítra poslat !.!.!
Jestliže jste byla vyřazena z evidence, v 99% je vaše snaha zbytečná. Jestli jste se nedostavila k jednání na ÚP a nedoložila jste ji potvrzením jako neschopenkou nebo lékařským zákrokem většího rázu, tak prostě smůla.
A kdyz se neodvolam co bude dal? ja si stejne uz hledam praci mam nejaky emajli uz odeslane atd.
Už teď dlužíte minimálně za Březen za zdravotní pojištění.
Napište už sakra jestli ste byla u toho doktora.
Já si ale myslím že ne a že si jenom hledáte výmluvy pro sebe samu.
Tipuju že patříte do té malo přizpůsobivé skupiny lidí která si práci hledá jen naoko aby úředníci neřekli takže už ani já nebudu dál reagovat.
Lujs má pravdu, ve všem.
Já jsem tam ale někde četla, že vyřazena jste byla už 20. 2. Pokud je to pravda a nekoukala jsem špatně, na jakékoliv odvolání už je pozdě.
Stejně ale ÚP akceptuje pouze lékařské zprávy, kterou Vy pravděpodobně nemáte, pokud se Vám záda srovnaly samy.
Je to škoda, rekvalifikace je přínosná věc a s ní byste sehnala lépe práci, než bez ní.
Jinak teď to chce si co nejdřív sehnat práci. Jinak si sama platíte zdravotní pojištění, což není sranda /1.242 Kč měsíčně/. Dluh tam už bude. Nehrazení tohoto vede až k exekuci. A věřte, dostanou to z každého. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.