Nejste přihlášen/a.
zdravím, před dvěma hodinami mi začalo být na zvracení, nakonec jsem se i pozvracela. Začala jsem mít šílené křeče v břiše a zvracím. Dřívě jsem na toto hrozně trpěla skoro každý týden mě břicho bolelo a bylo mi nehorázně špatně. Nemá někdo radu jak se zbavit křečí? Musím usnout jelikož jdu zítra do školy a tam nevyspaná opravdu být nemůžu (uvědomuju si že je toto napsané opravdu otřesně, ale je mi hrozně špatně tak to prosím omluvte) děkuji
Dobrý den, co vzbudit rodiče a nechat se odvézt na Pohotovost? Je Vám strašně zle, tak to na internetu asi nevyléčíte. Máte v bříšku nějaký trvalejší problém. Vředy=? Zdravím!
doplněno 14.04.15 19:39:Ale, slečna píše toto: "Dřívě jsem na toto hrozně trpěla skoro každý týden mě břicho bolelo a bylo mi nehorázně špatně." Problém bude asi dlouhodobý a ne jen střevní chřipka.
Například : tři lžíce studené coly, nebo hřebíčkový čaj /3-4 rozdrcené/, zázvorový, majoránkový, heřmánkový, kmínový, tymiánový, saturejkový, fenyklový, sníst dva prášky živočisného uhlí, jeden pytlík Smecty, Hylak apod
Pokud to je časté, nechat se opravdu vyšetřit, můžeš mít nějakého bacila, nebo to může být psychického původu
poslední info od lékařky dnes dopoledne - na jižní Moravě delší dobu řádí střevní chřipka. Endiaron, který jsme celá rodina užívali (mimo mne, já kloktám desinfekci), na daný vir nepůsobí - je nutné navštívit lékaře a ten předepíše "ercefuril" - který je jen na lékařský předpis.
Křeče budou 2-3 dny.
bez léků i 5 dnů (moje žena)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.