Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bulharsko a cestovní pas

Od: jmenovec33 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

je třeba mít cestovní pas u dospělých osob při dovolené v Bulharsku?
Na několika webech jsem četl, že stačí jen občanský průkaz, nicméně Bulharsko není součástí Schengenského prostoru, tak se chci raději zeptat u znalců nebo někoho, kdo v Bulharsku na dovolené byl.

Děkuji mnohokrát.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

europa.eu/...

doplněno 13.04.15 19:40:

zde je to černé na bílém

geminiu
hodnocení

0x
Taky by mě to zajímalo... protoze bulharsko není v tom schengenském prostoru a navíc pro možnost cestování do bulharska na OP nezáleží jen na bulharsku ale i na všech zemích kterýma se v případě dopravy autobusem projíždí! Cestovní kancelář mě odkázala na materiál kde bylo napsáno že je třeba si to ověřit u jednotlivých velvyslanectví... tak teď nevím

kutululu
hodnocení

0x

Já byla v Bulharsku před 3 lety a raději jsem jela na pas než abych si toto zjišťovala, bylo to jistější.

geminiu
Jede nas 8 a nemáme pásy protože necestujeme... zařízení cestovního pasu by se celkem prodražilo, proto bych to potřeboval vědět od někoho, kdo do bulharska na OP cestoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]