Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mane zesilovač vlasů

Od: banan* odpovědí: 8 změna:

Mého otce velmi trápí úbytek vlasů a tak jsem mu chtěla k narozeninám darovat Mane zesilovač vlasů. Máte s tím někdo zkušenosti? Můžete mi popsat jaké případně ukázat fotky? hustsivlasy.cz/...

Prosím "rejpaly"kteří přípravek nezkoušeli, aby se zdrželi komentářů o podvodech apod.

Díky! :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

2x

Nejsem rejpal,ale komentář o podvodu si neodpustím.Jednoduše na trhu neexistuje žádná zázračná vodička nebo prípravek,který vlasy zahustí.To je realita.S přibývajícím věkem a ubývající hladinou testosteronu vlasú u mužú ubývá.Otec se s tím bude muset jednoduše smířit.Dnes je moderní velmi krátký střih,což na chlapovi vypadá dobře a stráta vlasú není tak viditelná.Jediné efektivní řešení je transpalntace vlasú.Koupě rúzných zaručeně spolehlivých prostředkú jsou pouze vyhozené peníze.Vhodným dárkem múže být práve ten nový střih.

banan*
hodnocení

mate59, právě proto jsem tam dávala odkaz, kdyby jste si ho přečetl a zbytečně nerejpal, zjistíte, že nejde o nový nárůst vlasů ale pouze o kosmetickou úpravu, tzn. zakrytí holejších míst apod. Mimoto, jsem vyučená kadeřnice a už na škole nám říkali, že když vlasy vypadají, není to ve většině případů návratný proces, takže vím že už to nepůjde zpět, proto ani nehledám nějaký "zázrak" který by stál dva tisíce a byl k ničemu.

hairfor2.cz/...

Podívejte se na odkaz a na videa, myslím, že to není po kosmetické stránce úplně k zahození.

banan*
hodnocení

Ano, to bude podobný přípravek jak Mane. No, asi to vyzkouším a objednám ho.

hodnocení

0x

Zdravím, ale není to přípravek pro zlepšení růstu vlasů, jen to jakoby dočasně zvětší objem. Je to tedy to, co chcete?

nevimm

Já mám problémy s řídnutím vlasů již od svých 14 let, kdy mě spolužáci začali upozorňovat na kolečko na temeni. Od té doby jsem zkoušel různé přehazovačky, vlasy na krátko, kdy jsem to přiznal, ale nikdy jsem se s tím nesmířil a pro mladého kluka je to velice traumatizující. Měl jsem sebevědomí na bodě nula a ani jsem se nepokoušel seznámit se s dívkou. Pak jsem ve svých 20 letech nalezl na internetu Volluma - dnes Hairfor - sprej, který obsahuje malá vlákna, která přilnou na zbytek vlasů. Život se mi ze dne na den obrátil o 180stupňů. Najednou jsem měl hlavu napohled plnou vlasů, což jsem nikdy neměl. Začal jsem se cítit sebevědoměji a poprvé jsem začal chodit s holkou. Od té doby jsem se cítil zdravě sebevědomě a o holky jsem neměl nouze. Dnes je mi 27 a jsem již ženatý, ale Hairfor stále používám. Již to není tak jednoduché, protože temeno mi za ty roky už velice prořídlo a tak se to dost těžce maskuje. Pokud má někdo mindrák z mála vlasů, je to určitě super řešení. Musí ale nějaké vlasy mít - na holá místa je to k ničemu. Dále je to na dotek poznat, že to není přirozené a také to barví. Možná to vypadá jako reklama, ale já tomuto vděčím za pár skvělých let, kdy jsem si žil jako s hlavou plnou vlasů. Můj mindrák a nízké sebevědomí byli tak velké, že bych se snad nikdy s nikým neseznámil a dál se trápil. Ne každý je takový, že to přijme v pohodě a vyrovná se se sebou a je spokojený takový, jaký je. já to nedokázal.

banan*
hodnocení

No myslím že v jeho věku už nemůže počítat s novými vlasy, takže jde o to zakrýt holejší místa, takže ano - je to to co hledám.

aala
hodnocení

0x

"Husté vlasy jednoduše, účinně, okamžitě"? K tomu pár úžasných obrázků PŘED a PO. Po ceně raději ani nepátrám. Lidi, přemýšlejte hlavou!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]