Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou značku slunečních polarizačních brýlí?

Od: mases* odpovědí: 8 změna:

Ahoj :) sháním sluneční polarizační brýle ale nevím jakou značku vybrat aby byly opravdu polarizační,líbí se mi Polaroid tomu bych i věřil misteroptic.cz/... ale stojí 15 stovek a pak Solano rsp-fishing.cz/... tam už je cena na necelé pětistovce,tak jaké vybrat?Nebo nějakou jinou značku?

Ale tak nejlevnější za ty 4stovky

Děkuji za rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nebál bych se toho, že i ty nejlevnější nebudou polarizovat, spíš jde o to aby něco vydržely, aby nepropouštěly UV...

mases*
hodnocení

jj na to UV zaření jsem zapoměl,to musí mít taky,tak jakou značku? :)

rexona*
hodnocení

0x

Vezmeš je do ruky a začneš točit, přitom se díváš skrz ně na nějaký třpytivý předmět, na kterém musí ten třpyt mizet - podle otočení. Nejlépe to jde v kamenném obchodě, kde snadno zjistíš, že některé modely polarizují jen velmi málo *smich*

nebo se vezmou dvoje polarizační brýle, dají se jejich skla za sebe - je přes ně vidět. pokud se jedny brýle otočí o 90 stupňů, pak musejí zčernat - není přes ně vidět.

jerrysek*
hodnocení

0x
Nebo otočit mobil o 90stupňů a displej by měl zčernat.
majsterjoe*

Jak moc zčernat?

mases*
hodnocení

tak se rozhoduji mezi těmito dvěma misteroptic.cz/... a relaxworld.cz/... které se vám líbí víc?Nehledě na cenu :)

sunset*

Já preferuju Polaroid, za 10 let mám teprv druhé. Ty první mi rozkousal pes, jinak bych je měl možná doteď = mechanicky jsou kvalitní.

Podle mě je lepší připlatit si za vyzkoušení v optice než na netu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]