Nejste přihlášen/a.
Zdravim, potřeboval bych radu. Byl jsem u doktorky na odběry krve, když mi sestra po odebrání vyndávala jehlu z žíly (pravý loket) a těsně než to vyndala mě začlo píchat v pravé ruce trochu vpravo od tepny u zápěstí zezpoda, ale to byla šílená bolest.. Za pár sekund to přešlo. Ale když napnu ruku tak tam začne vždy píchat, v jisté poloze to prostě píchá a pálí jako čert (při úplném natažení ruky). Čím dál víc každým dnem se ta bolest o něco zhoršuje. Na odběrech jsem byl 8.4.2015. Hned jsem to řekl a sestra řekla s úsměvem, že to bylo jen tím tlakem.
Nevíte, o co se jedná? Popřípadě co mám dělat.
Mockrát děkuji.
doplněno 12.04.15 08:40:Zapomněl jsem dodat, že když si zmáčknu v loktu tu žílu, začne dostávat ten bolestný tlak do zápěstí..
Co máte dělat? Zajít si k lékaři .
Těžko říct, jestli bolest může souviset s odběrem, nebo jestli jde o něco jiného.
Nikdo nedokáže diagnostikovat přes internet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.