Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odběry krve - bolest v zápěstí

Od: oune odpovědí: 3 změna:

Zdravim, potřeboval bych radu. Byl jsem u doktorky na odběry krve, když mi sestra po odebrání vyndávala jehlu z žíly (pravý loket) a těsně než to vyndala mě začlo píchat v pravé ruce trochu vpravo od tepny u zápěstí zezpoda, ale to byla šílená bolest.. Za pár sekund to přešlo. Ale když napnu ruku tak tam začne vždy píchat, v jisté poloze to prostě píchá a pálí jako čert (při úplném natažení ruky). Čím dál víc každým dnem se ta bolest o něco zhoršuje. Na odběrech jsem byl 8.4.2015. Hned jsem to řekl a sestra řekla s úsměvem, že to bylo jen tím tlakem.

Nevíte, o co se jedná? Popřípadě co mám dělat.

Mockrát děkuji.

doplněno 12.04.15 08:40:

Zapomněl jsem dodat, že když si zmáčknu v loktu tu žílu, začne dostávat ten bolestný tlak do zápěstí..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Co máte dělat? Zajít si k lékaři .

Těžko říct, jestli bolest může souviset s odběrem, nebo jestli jde o něco jiného.

Nikdo nedokáže diagnostikovat přes internet.

oune
hodnocení

Takže, teď jsem se dozvěděl, že ten samý problém má kamarádka, která byla na odběrech hodinu po mě na tom samém místě, u té samé doktorky.

ps*
hodnocení

0x

Dobrý den, před 5 dny jsem byla na odběru krve a mám stejný problém, mohu se zeptat zda je nutné dojít k lékaři nebo bolest postupně zmizí? Děkuji za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]