Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omluva holce, růže

Od: johnjohn odpovědí: 4 změna:
Dobrý večer,
Mám takový problém, udělal jsem něco holce, něco celkem dost špatného a proto chápu to, že se se mnou nechce bavit. Jenže zítra jedu zase na týden pryč a chtěl bych ji dát najevo, že svoji omluvu myslím vážně, tak že bych ji koupil růže. Jenže problém je v tom, že vím, ona když ji napíšu / zavolám aby jsme se sešli , buď vůbec neodpoví a v lepším případě mi řekne že prostě nepřijde. V tom případě bych ji chtěl ty růže aspoň nechat někde před domem nebo poblíž, aby si je aspoň vzala takhle když by se se mnou bavit nechtěla. Ale musel bych ji to napsat že tam ode mne něco má... Nebo já fakt nevím jak to vyřešit, je to špatný nápad kdyby nechtěla se se mnou ještě vidět a bavit ji to někde nechat? Jde mi o to že budu zase celý týden pryč a záleží mi na ni a v týdnu to nebudu moct řešit a připadá mi to jako dlouhá doba. Je to 3 dny co se to stalo a od té doby mi napsala jen jednu SMS a to ani nesouviselo s mou omluvou. Jaký máte na to názor? Moc bych ji chtěl ty růže než odjedu dát. I třeba nepřímo neosobně, ale abych tim dokázal že svoji omluvu myslím vážně. I když mi třeba neodpustí ale další týden to prostě bez toho abych neudělal vůbec nic nechat nemůžu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Není to tenhle problém?

Podle mne to není dobrý nápad.

Růže bych vynechala.

Víte-li, kam dívka chodí do školy nebo do práce, počkejte tam na ni po skončení a omluvte se osobně.

Že svou omluvu míníte vážně nedokážete dary ani květinami, ale změnou svého chování.

A klidně s tím poškejte až po návratu. Dívka si to mezitím také nějak přebere a možná to pak bude snazší.

hodnocení

2x

Ty růže, jako omluva, ty mi příjdou jako hodně velké divadelní gesto. A navíc, hodně zprofanované. *sok* Jestli jste ztratil důvěru, růžemi ji rozhodně nezískáte, ikdyby jich bylo 77! Chce to delší dobu na nápravu toho, co jste pokazil. Život je sice houpačka, ale takto ne!

ria*
hodnocení

0x

Růže jsou takové smutné, co voňavý hyacint v květináči?.. Mluvím z mé zkušenosti, pro mě bylo pěkné gesto, když jsem přišla na zastávku a tam byl ohromný vzkaz od přítele napsaný křídou... :) chápala jsem jen já - nikdo netušil o co se jedná.. Nevím kde bydlíte, ale napsat někam velikým písmem omlouvám se.. Možná pak hrát, něco jako - dej mi poslední šanci, pokud nechceš, už tě nikdy nebudu obtěžovat - a opravdu vydržet... No hodně štěstí.. :)

sonyboj*
hodnocení

0x

Sklop uši a normálně se omluv. Kytka jako žehlička průserů je natolik profláknutá, že bych se toho vyvaroval. Lepší jsou upřímně míněná slova omluvy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]