Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhláška 50/1978 Sb

Od: free odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Pobírám důchod prvního stupně a zároven pracuji,ale současná práce mě tak nějak přestává uspokojovat a chtěl bych se věnovat něčemu smysluplnějšímu než ostraha objektů.Vždy jsem měl blízko k elektronice a rád bych se rekvalifikoval výše zmíněnou vyhláškou.

Ale jak postupovat.Přes ÚP?Když zde nejsem registrovaný,nebo si rekvalifikaci nějak zajistit sám?

Prosím poradte.Dík.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

0x
Najit si firmu co porada skoleni a na to jit:)

hodnocení

0x

Nevím jestli to zařizuje i ÚP, sám to samozřejmě absolvovat můžete.

Ovšem pozor, bez elektro vzdělání můžete mít max. § 4 - osoba poučená. Což v podstatě znamená, že můžete elektrické zařízení obsluhovat, odkrytovat, ale nesmíte se v něm vrtat... :-D

free
hodnocení

No tak to se na to asi vybodnu :(

majsterjoe*

Bez elektro vzdělání není žádná šance získat vyhlášku. NIcméně existuje spousta rekvalifikačních kurzů. které ÚP nabízejí.

doktpr365*
hodnocení

0x

Rekvalifikací elektro nabízí více firem v republice.Já jezdil do Prahy. Dnes už mám § 8.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vyhláška 50

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]