Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zadat místo vydání pasu?

Od: denita* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

jsem tu s možná trochu hloupou otázkou, ale radši se přece jenom ujistím.

Vyplňuji si v angličtině žádost o vízum do Austrálie a jedna z položek zní "Passport place of issue / issuing authority", čili místo vydání pasu. Vždycky jsem v pasu měla uvedeno prosté místo (např. Praha 5), teď mám nový pas a v něm MěÚ (např. Praha 5). A teď, hrozné dilama :D. Mám do té žádosti dát jen to místo (v tomto případě tedy Praha 5), nebo doslova MeU Praha 5? Nebo je to jedno? Já jen, abych jim nemusela vysvětlovat, co to je MeU, případně proč to tam mám/nemám napsané.

Díky :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Napsal bych MeU Prague 5 a nechal bych na australácích, jak si s tím poradí. Nejsi první, kdo to vyplňuje.

webbiecz*
hodnocení

0x

Opsala bych to z pasu tak, jak to tam je. Resp. vždy to tak dělám a ještě ani jednou nebyl problém. Vyplňovala jsem už spoustu takových dotazníků, nekterým jsem díky absenci překladu do nějakého "normálnějšího jazyka" skoro ani nerozuměla, a zatím v pohodě, pustili mě všude :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]