Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych začít využívat reklamní systém sklik jako partner. Není mi však úplně jasný systém vyplácení provize. Podle podmínek mi sklik automaticky vytvoří fakturu na moje jméno a peníze pošle na účet. Já si musím potom tuto fakturu zařadit do účetnictví a zdanit.
Viz:
"Způsob výplaty provize je společný pro všechny partnery, vždy dojde k automatickému vystavení dokladu a provedení platby na účet partnera. Liší se pouze podklady, které jsou přístupné po přihlášení do partnerského rozhraní. Je odpovědností každého partnera, aby platby z Sklik Partner správně zařadil do svého účetníctví podle platných zákonů a nařízení a případně zdanit tak, jak ukládá jeho zákonná povinnost. "
To je však nějaké divné. Teoreticky já bych měl být ten, kdo vystaví fakturu. Zároveň mi takto nebude sedět číselná řada a nevím, jak to řešit? Ta faktura od seznamu bude, podle informací z internetu, asi bez čísla. Takže by tam teoreticky šlo doplnit vlastní číslo z vlastní řady. Bohužel faktury a evidenci mám v elektronické podobě a těžko to nějak narvu v počítači a programu.
Jak to řešit?
Děkuji
Četl jste smluvní podmínky?
V pátém bodě části 3 jste dal Seznamu souhlas k vystavování faktur Vašim jménem.
K postupu doporučím tuto diskuzi – podle mne je to tam vyřešeno rozumně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.