Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sklik a vyplácení provize - faktury

Od: navstevnik odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chtěl bych začít využívat reklamní systém sklik jako partner. Není mi však úplně jasný systém vyplácení provize. Podle podmínek mi sklik automaticky vytvoří fakturu na moje jméno a peníze pošle na účet. Já si musím potom tuto fakturu zařadit do účetnictví a zdanit.

Viz:

"Způsob výplaty provize je společný pro všechny partnery, vždy dojde k automatickému vystavení dokladu a provedení platby na účet partnera. Liší se pouze podklady, které jsou přístupné po přihlášení do partnerského rozhraní. Je odpovědností každého partnera, aby platby z Sklik Partner správně zařadil do svého účetníctví podle platných zákonů a nařízení a případně zdanit tak, jak ukládá jeho zákonná povinnost. "

To je však nějaké divné. Teoreticky já bych měl být ten, kdo vystaví fakturu. Zároveň mi takto nebude sedět číselná řada a nevím, jak to řešit? Ta faktura od seznamu bude, podle informací z internetu, asi bez čísla. Takže by tam teoreticky šlo doplnit vlastní číslo z vlastní řady. Bohužel faktury a evidenci mám v elektronické podobě a těžko to nějak narvu v počítači a programu.

Jak to řešit?

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Četl jste smluvní podmínky?

V pátém bodě části 3 jste dal Seznamu souhlas k vystavování faktur Vašim jménem.

K postupu doporučím tuto diskuzi – podle mne je to tam vyřešeno rozumně.

Sklik a vyplácení provize - faktury
navstevnik
hodnocení

Smluvní podmínky jsem četl a právě o tom mluvím. Sklik mi vystaví fakturu, ale tím že ji nevystavuji já, tak jak bych správně měl, tak mi nebude sedět moje číselná řada a budu mít fakturu s jiným číslem, případně ji nebudu mít jak zařadit do své evidence.

iz*

Ani diskuse nepomohla?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]