Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
v září to bude rok co mi exekutor zablokoval účet kvůli dluhu. Ten dluh se mi ale povedlo řádně zaplatit asi do 14 dnů v celkové částce najednou (18.000,-) a tím pádem jsem čekala, že ten účet v co nejkratší době odblokuje. No když jsem po třech měsících pořád neviděla žádnou změnu, tak jsem tam osobně zašla a řekli mi, že musí počkat až to nabyde právní moci. Že je sice hezké že jsem to zaplatila, ale oni mi ten účet dřív odblokovat nemůžou.
No jelikož už to bude rok co mám ten účet zablokovaný i s penězma, tak nevím co s tím. Na exekutorském úřadě mi bylo řečeno když jsem se ptala na to, že bych chtěla kontaktovat samosoudce sama - ať to raději nedělám jako že bych ho asi mohla víc naštvat, nebo co?
Nevíte mi poradit kam se můžu obrátit?
Děkuji. Zuzka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.