Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výklad snů

Od: biscuitgirl* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

umíte někdo vykládat sny? Už se mi v životě mnohokrát zdálo o tom, že mi umřela babička ( asi nejčastější sen ze všech ). Přitom tadyta babička, o které se mi zdává, pořád žije. Mám ji ráda, samozřejmě že její úmrtí není nic, co bych si podvědomě přála. A na druhou stranu nejsem na ni ani nějak přehnaně fixovaná - vídám jí tak 2 - 3x do roka, protože bydlí daleko. Takže jako extrémní fóbie z jejího úmrtí by se to taky nedalo brát. Mám jí prostě ráda - jako většina ostatních lidí své prarodiče. Ale tato častá frekvence takovýchto snů mě celkem znepokojuje. V tom snu jsem vždy hrozně překvapená a smutná, ale potom se ráno probudím a zjistím, že to byl jen sen ... Pokaždé je to sen s jiným podtextem, v jiné situaci, na jiném místě, ale hlavní téma je, že babička umřela ...

Děkuju za radu. Asi s tím stejně nic nenadělám, ale jen jestli někdo neví, proč se mi o tom pořád zdá.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

furtnic*
hodnocení

0x

Prý když někdo ve snu umře,tak to znamená,že bude dlouho živ.Zkuste do vyhledavače napsat snář a už můžete hledat.Na internetu je jich spousta.

dallila*
hodnocení

0x

Mě se zase zdá často o mích mrtvých rodičích a sourozencích - pořád -poslední dobou ve snů s něma mluvím, prožívám třeba s rodiči ve snů jak mě vozili v kočárku, přitom si to vůbec nepamataji- mám pocit že mozek je prostě jako program v počítači- uložil se v mém mozku ty zážitky z dětství , před spaním si vzpomenu na své rodiče a mozek v noci prostě pracuje- ráno se vzbudím a jsem z toho spocená- někdy mám pocit že mě tatínek drží za ruku a cítím to ještě i když se proudím...Poseldní dobou se zabývám myšlenou zda existuje posmrtný život- ale já se řídím heslem- prach si a v prach se obrátíš...

Proto si myslím že babičku máte asi moc ráda a bojíte se aby se jí něco nestalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]