Tak jo, proč se nezeptat. Nemá tady někdo zkušenosti s firmou Eurofinancial? Právě jsem podepasala velice výhodnou smlouvu a teď tápu jak od ní odstoupit. Buď mám oklamovávat své kamarády, abych trošku zmenšila to, co prodělám, nebo pltatit tři roky nemalou částku 850 Kč ne bo odstupné 23 800 Kč od smlouvy. Smlouva je tak precizně vymakaná, že od ní sotva odstoupím bez peněz. Dvě minutky podpisu, dvě hodiny manipulace a kolik jim to vydělá. Hajzlíkům. Proto zde rovněž všechny varuji před trěmito podvoníky. A propó, kdo by si chtěl jejjich smlouvu přečíst tak je zde. doplněno 22.07.09 14:34: z předchozího diskuzního tématu Eurofinancial, do něhož už nelze přispívat z důvodu naplnění kapacity odpovědí. Zakládám tedy pokračování, jelikož problém není stále vyřešen. ilustrace z I.: Tohle všechno máme už přečtené, ale bohužel až po podepsání smlouvy... Rozhodně zajímavé čtení. Ale nepomůže k řešení problému. Každopádně všichni mladí okolo postiženého teď už od něho vědí, čemu se vyhnout. Myslím, že by se tím měli zabývat i ve školách a varovat nezkušenou omladinu. Na konkrétním příkladu a ne jen obecně, že je potřeba jakoukoli smlouvu pořádně přečíst. Ohodnoceno: 0x Autor: andy858seznamcz Datum: 30.03.09 19:29 Předmět: RE(2x): Eurofinancial - jak odstoupit od smlouvy? taky sem nalítla těmhle blbečkům a potřenuju se odtamtud dostat Autor: dusatka® Datum: 29.09.08 10:40 Předmět: RE: Eurofinancial - jak odstoupit od smlouvy? No, připadá v úvahu jedině odstoupení od smlouvy podle §49 obč. zák. - v tísni a za nápadně nevýhodných podmínek, ale jak jsem tak letmo mrkla na smlouvu a z toho, co píšete, moc bych na to nesázela. Ohodnoceno: 0x Autor: yury® Datum: 22.10.08 18:27 Předmět: RE: Eurofinancial - jak odstoupit od smlouvy? Dobry den, pokud se citite poskozen jednanim teto podvodne spolecnosti, nebo pokud pouze hledate informace, muzete mi napsat na icq: 350 683 399, nebo email: ray22@seznam.cz Ohodnoceno: 0x Autor: gangstaprincess Datum: 21.12.08 22:16 Předmět: RE: Eurofinancial - jak odstoupit od smlouvy? Kdyz nas bude hodne a vsichni co s tim mame spatne zkusenosti na ne hromadne podame zalobu tak z toho musi jit nejak ven tohle jim nemuzu prochazet vecne. Musi byt neco v cem udelali chybu a tim dostat a postarat se o to, aby ta firma zkoncila jen nikdo asi jeste nevi jak ... Ja se ted snazim a bojuju co muzu, tak snad to dobre dopadne, ale bez pravnika to nepujde, tak proto vam radim, radsi si zaplatte pravniho zastupce jinak se z toho nikdy nevyhrabete, nezarucuju vam tim uspech, ale urcite to bude mit vetsi ucinost, nez kdyz se do toho pustite sami... Autor: mellasa Datum: 02.01.09 17:27 Předmět: RE(2x): Eurofinancial - jak odstoupit od smlouvy? Odstoupit od smlouvy se dá snad jedině přes Rozhodčí soud,koneckonců je to i ve smlouvě,ale za prvý potřebujete hodně dobrýho právníka,a za druhý i tak máte tak 10 procent šanci,že by to dopadlo dobře (ve sml je přímo jmenován onen rozhodčí soud,a co jsem jednala s právníkama,tak většinou už mají tyhle firmy "zajištěno" vítězství a nelze se odvolat). Druhá věc je zkusit podat na firmu trestní oznámení,že jste smlouvu podepsali pod nátlakem,ale tam je úspěšnost ještě menší,nehledě na to,že zaplatíte o5 i za právníka.. Napadá mě jediná cesta,a to počkat,až ve smlouvě uplyne ona doba,po kterou platí,a pak to zkusit "klasickou" cestou přes soudy,ale kdo ví,jeslti ta firma to do tý doby nezabalí sama.. Autor: pman Datum: 19.01.09 23:18 Předmět: RE(2x): Eurofinancial - jak odstoupit od smlouvy? gangstaprincess: ahoj, hele taky sem na tyhle firme pohorel a ted po me chtej tech 20000Kc. pritom semnou pekne vyje*ali... sice sem to nejdriv chtel u nich podepsat ale pak sem si to rozmyslel a tu druhou cast nepodepsal a pak jim rek ze to delat nechci... osudova chyba byla jim to tam nechat... oni si to tam k nim do prahy klidne poslali... že JA IDIOT sem to nevzal a neroztrhal a ted po me chtej ty prachy... takze jestly si nejak pokrocila a mohla bys pomoct tak pls to sem napis... eurofinancial je proste sux... diky cau Autor: crazymen Datum: 28.01.09 19:43 Předmět: RE(3x): Eurofinancial - jak odstoupit od smlouvy? Zkuste www.fabioagency.cz,mají velké zkušenosti s EF a rušním smluv
Asi budu považován za hodně hnusného člověka ale já nechápu jak člověk který má IQ více jak 75 bodů může vůbec takovéto úžasně výhodné smlouvy podepsat a pak až si je vlastně pročíst a zjistit že je vlastně v pr..nerozumím tomu ani za mák..nejde mi to vůbec do hlavy..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.