Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat na následující. Na CZC.cz jsem koupil zboží, které bylo na objednávku a ve slevě za 16500. Po týdnu až naskladnili zboží dorazilo ke mně. Nyní mají totéž zboží opět na objednávku a v akci za 14900. Mohu do 14 dní zboží vrátit a dejme tomu na jinou adresu koupit to samé ale levnější? Nebo bude s nimi řeč o ceně? Děkuji
Julek a ostatní: A vy jste debilové?
To, jak uvažujete, z toho je mi na zblití...Můžete mi vy Julíku i vy ostatní, co jste mu radili, napsat tady, co děláte a čím se živíte vy? To zatím nevím, ale asi budete charakterově pěkné hovada!
Tak pokud jste například klempíři, někteří z Vás, jak by Vám bylo, kdybyste položili někomu střechu za 120 000 Kč, potom byste ale v akci dostali lepší cenu na skřidlu a někomu dalšímu jste v DOBRÉ vůli udělali stejnou střechu za 107 000 Kč a ten původní by k vám přišel, ať si skřidly sundáte, dáte znova a naúčtujete 107 000Kč? Nemelte tu, že je to něco jiného, jen to na těchto částkách jde více vidět a je to větší práce, ale ono ty balíky se taky samy nezabalí a neodešlou a nezaplatí.
Vaše stupidní uvažování, že všechno stojí pořád jen například 1000 Kč a kdo to prodává za 1100 Kč je levný a kdo za 1300 Kč je zloděj a kdo zdraží chce více a kdo slevní chce méně, je ubohé taky. Nenapadlo Vás, že na ty produkty i takoví giganti jako jsou alza, czc apod mají množstevní slevy?
Koupil jste to za tolik, kolik jste byl ochotný tenkrát zaplatit a jste ubožák, jeslti potom sondujete cenu 14 dní, jeslti se neslevní a vy to nebudete měnit. Kdyby se zdražilo, měnil byste taky? Fuf na vás.
Vrátit zboží můžete do 14ti dnů - pokud máte chuť ušetřit, tak to tak udělejte. Objednat můžete znovu na stejnou adresu - nikdo vám nebude zazlívat postup ani nebude osočovat, že "nevyzvednete dobírku".
No to je ošemetná otázka. Taky by mne to naštvalo. Ale zkusit se to v tomto případě určitě dá. Já to měla horší, šlo sice pouze o lahev Fernetu. Já ji blbec koupila za 150Kč. A druhý den byla ve slevě za 90Kč. Byla to moje chyba, nepřečetla jsem si leták. U Vás jde o dost peněz, tak bych se o to pokusila.
Já bych to nedělal. Prostě bych jim napsal nebo zatelefonoval, žes kupoval zboží ve slevě a pak to slevnili ihned, což je nesmysl, takže to považuješ za neetickou obchodní praktiku a bud at ti zboží slevní, čili vráti ty rozdílové peníze nebo jim to pošleš zpět. Vracet to zboží jen tak je kravina.
pro mot:
Tak tak, jsou to zajeban*i čeští, je mi z těchto lidí smutno.
Samozřejmě to ve 14ti denní lhůtě vrátit může, ale ta lhůta je tady pro ochranu spotřebitelů, ne pro vyčurávání s lidmi a s eshopy. Jako co to bude asi za člověka, když sedí u počítače, hlídá cenu svého již zakoupeného notebooku a ještě ho chce takhle vyčuraně vyměnit.
pro mot:
to si děláš srandu ne?:DDD Tak takové zákazníky si dávat do zvláštního listu a potom jim posílat rovnou výbušniny Ale musím zdůraznit, že si s tímhle dělám srandu, jinak je dost možné, že by to někdo z těch volů pochopil vážně :D
A komu nadávám Majsterjoe? Zajeban*c není sprosté slovo, vždyť
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.