Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolili by jste to synovi?

Od: trumb odpovědí: 10 změna:

Zdravím,je mi 14 a přes 4 měsíce se už bavím s jednou holkou přes online hru (league of legends) a voláme si přes skype.Je jí 20.Mamka o tom neví.Teď jsme se domluvili že pujdeme do nové karolíny do kina a pak na pizzu.Jenomže já mám jen 1 kámošku a ta nemůže chodit do ostravy (bydlíme od ostravy cca 18 km).Tak jsem řekl mamce že jdu do nové karolíny s vojtou (můj kámoš z dětství ale už se spolu nebavíme)ať mi dá peníze (mám svoje,ale schovávám si je u ní,ani nevím proč :D).Jenomže ona poznala že lžu a řekla "ty tam chceš jít sám že?" a já že "jo" a ona "sám tam nepujdeš".Tak kdyby za váma přišel 14 letý syn že chce jít do cizího města s 20 letou holkou kterou zná jen přes skype dovolili by jste mu to?:D at vím jestli se jí mam zeptat nebo z ní nějak vylákat moje peníze a jít tam natajno :D

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

No kluku bylo toho o těchto setkáních po seznámení na internetu napsáno již dost ,vypadni z té virtuální reality a místo hraní přihlouplých her si něco najdi o těchto případech . Jen aby tě tam nepřekvapil padesátiletej chlupatej strejc a nechtěl něco co by se ti nelíbilo *cteni*

mustang
Pěkně jste to napsal a 100% souhlas.

marmar*
hodnocení

1x
Jak víš, že přijde sama, když se ani neznáte? Vyláká Tě někam za roh, tam Tě někdo zbije, sebere Ti peníze, mobil a jak se potom dostaneš domů? Na tajno bych to rozhodně nedělal a měl by být někdo, kdo Tě bude jistit, bude o Tobě vědět, kde jsi, s kým jsi, případně spz jejího auta atd. Aby potom Tvoje orgány neprodávali někde v Polsku. Může to být v pohodě, ale nemusí to být sranda... Nejlíp přemluvit mamku, ať Tě tam odveze a jde si projít zatím obchody, že se jí budeš pravidelně ozývat.
fio

marmar - taky mě to napadlo.

Ale mamce se to líbit nebude, co jako 20ti letá a 14ti letý?

Ať si najde ona staršího.

Trumb, ty si počkej dva tři roky a najdi si holčiny /postupně/ o rok dva mladší a budeš určitě spokojenej.

Třeba si aktivujte službu najdutě.cz, dětí hledá policie ročně na 6000.

doplněno 06.04.15 21:02:

Jsi nezletilý a rodiče za tebe mají odpovědnost. Nikdo neví, jak by vaše přátelská schůzka pokračovala a jaké by to mohlo mít následky. Samozřejmě, nemusí to dopadnout špatně.

trumb
hodnocení

Já ale nepsal že to je rande,jen kámoši :D

culdabulda1*

- to je jedno, jestli rande nebo kámoši - pravdu mají "marmar" a "fio" - je to klidně možné ! Jako matka bych Ti to taky nedovolila - leda bych šla fakt s Tebou a měla Tě "na mušce" ...

eivlis*
hodnocení

1x

Jako tva mama bych ti to nedovolila a jestli chces mamu obejit, tak si hrajes s ohnem. Ji je 20, tobe 14, nevideli jste se, mate se potkat v jinem meste.. Neco mi tu nehraje a ty zapoj hlavu!Moznost, ze na tebe vyrukuje treba 50 lety chlapek jak se pise vyse je obrovska..Mama te miluje a chce te chranit, ne buzerovat a proto by ti to urcite nedovolila..

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, brácha měl podobný nápad, s nějakou blbkou, co místo starání se o dítě dřepí u pc her, si domluvili nějaké setkání bůhvíkde v jiném městě u cizích lidí - samozřejmě to rodiče zatrhli, a to mu bylo nějakých 16 let.

Nepřipadá mi jako rozumný nápad jen samotný do cizího města za cizí osobou, kterou člověk nikdy neviděl.

doplněno 06.04.15 20:33:

Hele, nevíš, kde na ni ude čekat nějaký kamarád... a než se naděješ, seš bez mobilu, peněženky, nebo by tě třeba donutili vlézt do auta. Dneska je blbá doba, nikdy nevíš :(. Bohužel.

trumb
hodnocení

No jo ,jenže já bych s ní byl jen v karolíně :) a kdyžtak bych si vzal pepřák :D

hodnocení

0x

Stručně a jasně --NE !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]