Nejste přihlášen/a.
ahoj, minulý týden jsem měl se znamosti na jednu noc pohlavni vstyk, ted se mi objevili na penisu pupinky a mam horečku, stydim se jít k doktorovi, bojim se aby to nebyl nákej syfilis. nevíte co by to mohlo být, díky
Ony jsou Velikonoce, kamarádi odjeli mimo dosah svých wifi a jinak je strašná nuda, co? Trolling jak vyšitej.
V opačným případě dobrá rada zdarma. Igelitovej pytlík je dobrej tak na blitíčko. Pak už jen na 2 věci...
doplněno 05.04.15 09:40:A ještě jedna rada na téma: Co s volným časem?!
Dobrý den, to bude pozdní lítost vyražená na penisu - koukejte jít za doktorem. Měl jste nechráněný vstyk, tak jste něco dostal na památku. Zdravím!
Já být tebou, tak jedu ted na pohotovost do nemocnice.Pošlou Tě na urologii. Všechno se musí řešit ihned! Já bych nečekal.
Počkejte, až to rozkvete. Já bych tipovala, že tam pučí blbost. Proč?
Mně jako dítěti občas taťka říkával: Kdyby blbost kvetla, byla bys samej květ. A pokud někdo skotačí s cizí děvou, která má možná každý den jiného, navíc bez kondomu /lepší k...y ho prý mívají samy a nabídnou, když padnou na nějakého sebevraha, který nemá./, tak si myslím, že to se opravdu vyrazila blbost. Nic jiného se čekat nedalo.
Chce to k lékaři, nejlépe asi na kožní, na venerologii, ve vašem případě možná na ornitologii.
Jaga.
A bráchu Mirka vezměte s sebou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.