Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si o ni a tom myslet?

Od: brightning odpovědí: 10 změna:
Nedavno jsem se seznamil na diskotece s jednou holkou, celkem se mi libila a tak jsem ji po par dnech napsal,jestli by někam nezašla,třeba na kafe.Odepsala,že klidně,ale jestli prej si to kafe nedam u ni doma a nebo jestli ji Ho neuvařim sam u mě doma.Nic jsem nenamitl,takže mame prvni schuzku u mě doma.Nikdy sem tohle u holky zatim nezažil, že by jsme si dali prvni schuzku doma.
Co si o tom tak myslet?
Ještě dodam že mě je 18 a ji 16.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fio
hodnocení

4x

První dojem bývá někdy správný. Jestli máte trochu obavu, tak si udělejte nějakou pojistku. Zavolání kamaráda, nebo jakoby náhodná návštěva souseda, příbuzného po nějaké době po příchodu slečny /plus tajné kody pro případ nouze/.

Možná, že je slečna liška podšitá, a už má sebou více krátkodobých vztahů.

Pozor, aby to nebyla volavka a do bytu Vám potom nenapochodovala parta bouchačů.

Schůzky nejdříve na veřejném prostoru, oťukat se, poznat nejdříve co nejvíce toho druhého, poznat jestli pracuje - škola, nemá dluhy, trošku proklepnout zdravotní stav, možná i rodinu. Pokud proběhne schůzka u Vás doma, nenechávat nikde klíče, doklady, cennosti apod.

hodnocení

2x
Co si o ní máš myslet?
Že je to "poletucha." :-D

hodnocení

0x
Ze nema strach :-D , no nic uvidis co z toho vznikne. Ja zazil i holky , ktere fakt chteli hned sex. Takze uvidis co se vse stane a uvidis zda do toho pujdes :)

hodnocení

0x

Možná se s Vámi nechce hned ukazovat na veřejnosti a dává přednost soukromí.

hodnocení

0x

Použij kondom.

iz*
hodnocení

0x

Já bych radila opatrnost.

Pozvat si hned do bytu člověka, o kterém víte jen to,

že se Vám celkem líbí, by se nemuselo vyplatit ...

Wamp podle mne také není daleko od pravdy ...

hodnocení

0x

Také z toho nemám dobré pocity. První schůzky probíhají na veřejnosti /šlo se na procházku, do kina, na zmrzlinu, či třeba na kolu sednout si do zahrádky.../ Nějak mi hned nesedí jít k někomu domů či si ho domů pozvat hned napoprvé. Je to už takové intimnější, než chodit okolo Labe.

Dívka se mi tímto návrhem jeví poněkud "práskaná, fikaná, vykoukaná, rozhoďnožka". Proč chce být v bytě? Co chce dělat? První schůzka - že by uvažovala o intomnostech? Rozhodně bych první schůzku doma nenavrhla a nemám o tom dobré mínění.

Pokud půjdete k vám - /může ale nemusí/ být členkou nějaké party, okoukne to u vás...a za pár dní třeba uvidíte. Nebo spíš hodně věcí neuvidíte.

Pokud půjdete Vy k ní, /může ale nemusí/seobjevit její "brácha" třeba s kamarády, kteří střeží její ctnost. Přijdete o peněženku a mobil a jako výměnu dostanete pár ran.

Je to dost divné, navíc u 16 leté dívenky, kterou bych považovala dosud za naivní v lásky hrách. Ale kdopak ví, jak to vlastně všechno je. Být Vámi, trvala bych na prvních schůzkách opravdu někde venku.

A co na to Vaši rodiče? Ochotně uvolní byt a vypadnou na procházku do přírody, když Vám přijde dámská návštěva? *tanec*Něco se mi na tom prostě nelíbí. Jaga.

hodnocení

0x

Co si o tom myslím - z mého pohledu je dívčina buď naprosto naivní, až nezodpovědná, a nebo velice odvážná, až vlezlá, protřelá. Neznáte se dlouho, a ona vyžaduje první schůzku v bytě? Nejdříve se seznamte blíže a teprve až ji poznáte, pozvěte si ji domů, ale vy, ne aby se pozvala ona sama ! Napsali to již rádci přede mnou, na vašem místě bych neriskovala, nesvědčí to o ničem dobrém. Proč si přidělávat problémy?

zwiki*
hodnocení

0x

Tak bude konečně sex :)

tiffany*
hodnocení

0x

Úplně mi zatrnulo... její až neuvěřitelná naivita je samozřejmě také možná, ale tomu zase neodpovídá seznámení na diskotéce. Schůzka u Vás doma je mírně řečeno velmi odvážná, od Vás, samozřejmě, a nejlépe byste udělal, kdybyste ji pod jakoukoliv vymyšlenou záminkou přemístil jinam, samozřejmě ven. Všechny ne zrovna dobré varianty napsané rádci nade mnou jsou pravděpodobnější, než dobrý konec, který bych Vám ale samozřejmě přála. Na ten ale nemusíte tak moc spěchat, ten je přece možný i o něco později. Jestli to jde, napište sem aspoň, že jste OK !

doplněno 05.04.15 19:19:

...vlastně dobrý začátek ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]